Libnet.ro
UNICEF

12:00

Noi proteste dupa revolutia fiscala a Guvernului: Sute de oameni au iesit in strada, la Timisoara

B1 B1,
Noi proteste dupa revolutia fiscala a Guvernului: Sute de oameni au iesit in strada, la Timisoara

Modificarile fiscale continua sa-i scoata pe romani in strada. Peste 700 de oameni s-au adunat vineri in fata Prefecturii din Timisoara pentru a protesta fata de masurile adoptate de Guvern,. continuă pe B1

Proteste dupa revolutia fiscala adoptata de ziua lui Tudose: Oamenii au venit in Piata Victoriei cu hartie igienica pentru guvernanti (FOTO, VIDEO)

Guvernul ii scoate din nou in strada pe romani. Nemultumiti de adoptarea ordonantei de urgenta privind modificarile la Codul fiscal, sute de oameni s-au adunat miercuri seara in Piata.

Subiectele zilei:Romania intre evaziune si investitii;Comisia Europeana, avertisment dur dupa revolutia fiscala a Guvernului;Sondaj IMAS: Increderea in liderii PSD se prabuseste, dar partidul se mentine la 39%

Banca Mondiala da bani pentru radioterapie la Cluj. Opt centre de radioterapie vor fi dotate cu aparatura medicala, cu sprijinul financiar al Bancii Mondiale - iar unul dintre acestea e la Cluj. Primele cinci contracte de achizitie au fost semnat azi in. Cearta ca la usa Regelui. Ce-si disputa intre ei membrii Casei Regale. Casa Regala si fostul principe Nicolae sunt in plin scandal, dupa ce nepotul Regelui Mihai a incercat sa-l viziteze pe bunicul sau, aflat pe patul de moarte, dar nu a fost lasat. S-a ajuns la.

OMV Petrom nu spune clar daca salariile angajatilor raman aceleasi sau vor scadea dupa Revolutia fiscala a PSD

Reprezentantii OMV nu spun clar daca salariile angajatilor vor ramane la acelasi nivel sau vor scadea, dupa intrarea in vigoare a modificarilor la Codul Fiscal. Suntem in negocieri cu.

Ministrul Finantelor, explicatii dupa revolutia fiscala: Ionut Misa anunta reduceri de 2 LEI la contributiile angajatorului(VIDEO)

Ministrul Finantelor, Ionut Misa, a iesit miercuri sa dea explicatii dupa ce Guvernul a adoptat mai multe modificari la Codul Fiscal, masuri contestate atat de antreprenori cat si de sindicalisti.

Revolutia fiscala a guvernului Tudose scoate oamenii in strada: Se anunta noi proteste miercuri seara. Oamenii vor sa arunce hartie igienica inspre Palatul Victoria

Revolutia fiscala a guvernului Tudose scoate oamenii in strada. Dupa ce cateva sute de oameni au protestat miercuri in fata Palatului Victoria chiar in timp ce Executivul.

Premierul Tudose, intalnire cu primarii de municipii pentru a discuta de revolutia fiscala a Guvernului

Premierul Mihai Tudose se intalneste, marti dimineata, la ora 10. 00, la Palatul Victoria, cu primarii de municipii. O parte dintre acestia s-au declarat nemultumiti de reducerea impozitului pe venit de la 16 la 10%.

Olguta apara Revolutia fiscala a PSD: Daca salariile vor scadea, este doar vina angajatorului, nu a noastra

Olguta Vasilescu se spala pe mani de posibila micsorare a salariilor ce ar putea surveni dupa Revolutia Fiscala a PSD, afirmand ca daca se va intampla acest lucru este doar.

Curs valutar 10 noiembrie. Leul continua se scada, dupa revolutia fiscala

La doua zile dupa revolutia fiscala a lui Liviu Dragnea, cursul monedei nationale continua sa scada, pana la cel mai prost nivel din august 2012 si pana in prezent .

Revolutia fiscala scoate sindicatele in strada. Calendarul protestelor

Sindicalistii anunta noi proteste. Decizia Guvernului de a adopta, miercuri, o ordonanta de urgenta privind transferul contributiilor de la angajator la angajat ii nemultumeste pe sindicalisti. Acestia nu vor renunta la protestele anuntate, care vor.

Premierul Tudose, intalnire cu primarii de municipii pentru a discuta de revolutia fiscala. Dragnea, prezent si el la Palatul Victoria

Premierul Mihai Tudose se intalneste, marti dimineata, la ora 10. 00, la Palatul Victoria, cu primarii de municipii. O parte dintre acestia s-au declarat nemultumiti de reducerea impozitului pe venit de la 16 la 10%.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )