Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi proteste la Hong Kong

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Noi proteste la Hong Kong

Sustinatorii a zeci de protestatari din Hong Kong, care au fost arestatii in urma unor acuze de perturbarea linistii publice, s-au adunat in fata tribunalului scandand Recuceriti Hong Kong-ul, dupa o noua noapte de ciocniri cu politia, informeaza The Guardian. continuă pe Ziarul Bursa

Noi violente in Hong Kong. Fortele de ordine au dat piept cu protestatarii adunati langa Biroul de legatura al Chinei (VIDEO)

Autoritatile din Hong Kong au sporit masurile de securitate si au folosit gaze lacrimogene, duminica, langa Biroul de legatura al Chinei, acolo unde mai multi oameni s-au adunat sa protesteze, pe fondul.

Hong Kong: SUA monitorizeaza manevrele Chinei, care trimite trupe armate la granitaChina acuza SUA pentru escaladarea protestelor: Activitatile violente din Hong Kong sunt creatia Statelor Unite

Casa Alba monitorizeaza adunarea brusca a fortelor chineze de la granita cu Hong Kong, potrivit rapoartelor, dupa inca o noapte de revolta si confruntari intre protestatari si politie, scrie News. com. au.

China sustine guvernul si politia locala din Hong Kong si condamna protestatarii

Biroul Chinei pentru gestionarea afacerilor din Hong Kong a organizat luni o conferinta de presa la Beijing pentru a-si exprima pozitia fata de situatia actuala din Hong Kong, informeaza Hong Kong Free Press.

Activistii din Hong Kong continua protestele, in ciuda interdictiei politiei

Cateva mii de persoane au ignorat interdictia politiei sambata si s-au adunat intr-o zona rurala a Hong Kong-ului, unde mai multe persoane au atacat protestatarii la o statie de metrou weekendul trecut, relateaza Reuters.

Hong Kong: 43 de protestatari arestati au fost eliberati

43 de protestatari care au fost eliberati pe cautiune in Hong Kong, ne spune DPA.

Protestatarii din Hong Kong blocheaza mai multe trenuri

Sute de protestatari din Hong Kong au blocat mai multe trenuri, marti dimineata, la ora de varf, provocand haos pentru navetisti, informeaza Reuters.

Opozitia din Rusia face apel la noi proteste

Politicienii din opozitie in Rusia le-au cerut sustinatorilor sa continue protestele, la o zi dupa cel mai ferm raspuns al politiei la proteste din ultimii ani, relateaza The Guardian.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )