Libnet.ro
UNICEF

12:00

Opozitia din Rusia face apel la noi proteste

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Opozitia din Rusia face apel la noi proteste

Politicienii din opozitie in Rusia le-au cerut sustinatorilor sa continue protestele, la o zi dupa cel mai ferm raspuns al politiei la proteste din ultimii ani, relateaza The Guardian. continuă pe Ziarul Bursa

Anunt oficial MAE, dupa ce romanii au blocat un transport militar din Rusia catre Serbia

Dupa ce Serbia a acuzat Romania ca a blocat un transport de blindate, pe Dunare, din Rusia catre Serbia, reactia MAE nu a intarziat sa apara. Reprezentatii Ministerului Afacerilor Externe au explicat de ce Romania a recurs la aceasta masura. De ce a fost blocat transportul din Rusia catre Serbia in urma celor intamplate, reiese .

Ministerul Apararii din Rusia neaga ca ar fi trimis nave cu echipamente militare pe Dunare catre Serbia

Ministerul Apararii din Rusia a declarat vineri seara ca informatiile privind retinerea de catre Romania a unui transport cu echipamente militare rusesti destinat Serbiei nu corespund realitatii, sustinand ca nu a trimis nicio nava pentru a transporta echipament militar pe Dunare, informeaza agentia oficiala rusa de presa TASS, citand surse din cadrul ministerului, scrie Agerpres.

Viktor Orban, criticat dur de opozitia din Ungaria dupa discursul de la Baile Tusnad

Lideri ai partidelor de opozitie din Ungaria l-au criticat dur pe premierul Viktor Orban in legatura cu discursul sau de la Universitatea de Vara Tusvanyos de la Baile Tusnad, relateaza agentia de stiri MTI, preluata de Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )