Libnet.ro
UNICEF

05:45

Noi proteste la Palatul Parlamentului, dupa ce Camera Deputatilor a adoptat modificarea Statutului magistratilor

Antena3 Antena3,
Noi proteste la Palatul Parlamentului, dupa ce Camera Deputatilor a adoptat modificarea Statutului magistratilor

Luni seara, in fata Palatului Parlamentului sunt in jur de 100 de persoane care protesteaza impotriva deciziei majoritatii PSD-ALDE, in ceea ce priveste modificarile la legile. continuă pe Antena3

Noi proteste la Palatul Parlamentului, dupa ce Camera Deputatilor a adoptat modifcarea Statutului magistratilor

Luni seara, in fata Palatului Parlamentului sunt in jur de 100 de persoane care protesteaza impotriva deciziei majoritatii PSD-ALDE, in ceea ce priveste modificarile la legile.

Legea privind statutul magistratilor si modificarea legii ANI, adoptate de Camera Deputatilor

Camera Deputatilor a adoptat astazi cu 179 de voturi pentru si 90 de voturi impotriva modificarile aduse legii 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor intr-o sedinta de vot final convocata ad-hoc, potrivit posturilor de televiziune.

Nou protest in fata Parlamentului dupa votul privind statutul magistratilor si stergerea interdictiilor ANI (FOTO, VIDEO)

UPDATE:Numarul persoanelor venite in fata Parlamentului pentru a protesta impotriva adoptarii in Camera Deputatilor a modificarilor la legile justitiei a crescut la cateva sute. De.

Dezbaterea in Camera Deputatilor a OUG privind split TVA, amanata cu o zi, pentru corelarea unor texte

Camera Deputatilor a decis, luni, amanarea pentru o zi a dezbaterii proiectului de aprobare a OUG privind plata defalcata a TVA, scrie Agerpres. Liderul grupului PSD, Ioan Munteanu, a facut aceasta propunere, invocand faptul ca trebuie corelate unele texte cu legile in vigoare.

Dezbaterea in Camera Deputatilor a OUG privind split TVA, amanata cu o zi. Exista pericolul ca de la 1 ianuarie sa intre automat in vigoare plata TVA defalcat

Camera Deputatilor a decis, luni, amanarea pentru o zi a dezbaterii proiectului de aprobare a OUG privind plata defalcata a TVA, scrie Agerpres. Liderul grupului PSD, Ioan Munteanu, a facut aceasta propunere, invocand faptul ca trebuie corelate unele texte cu legile in vigoare. Daca dezbaterile se amana si OUG-ul guvernului intra in vigoare, inseamna ca de la 1 ianuarie toate companiile vor fi obligate sa plateasca TVA defalcat.

Nou protest in fata Parlamentului dupa votul privind statutul magistratilor si stergerea interdictiilor ANI

Cateva zeci de persoane s-au adunat luni seara in fata Palatului Parlamentului imediat dupa ce in plenul Camerei Deputatilor s-au adoptat modificarile la statutul magistratilor cat si cele.

Legile Justitiei adoptate in mare graba in Camera Deputatilor. Scandal si acuzatii de dictatura la votul din plen

Plenul Camerei Deputatilor s-a reunit in mare graba dupa sedinta solemna dedicata omagierii Regelui Mihai pentru ca PSD-ALDE-UDMR sa aprobe in mare urgenta modificarile la legile justitiei ce au.

Protestele de la Palatul Parlamentului s-au incheiat fara incidente

Luni seara, in fata Palatului Parlamentului sunt in jur de 100 de persoane care protesteaza impotriva deciziei majoritatii PSD-ALDE, in ceea ce priveste modificarile la legile.

Noi proteste la usa lui Tudose: Miting de amploare pe 12 decembrie

Sindicatele anunta din nou proteste de amploare in Piata Revolutiei, dar si in fata Guvernului. Mitingul va fi organizat pe 12 decembrie. La proteste vor participa si cateva sute de angajati.

Noi proteste in Capitala fata de modificarea legilor justitiei(FOTO, VIDEO)

UPDATE: Peste 1. 000 de persoane participa la protestul din Piata Victoriei. O noua searade proteste in Bucuresti si in mai multe orase din tara. La ora transmiterii acestei stiri, peste o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )