Libnet.ro
UNICEF

15:45

Noi reguli pentru cei care vor sa faca bani din YouTube

Hotnews Hotnews,
 Noi reguli pentru cei care vor sa faca bani din YouTube

Realizatorii de video-uri pentru YouTube au un nou set de reguli pe care trebuie sa le indeplineasca daca vor sa primeasca bani din reclamele afisate pe canalul lor. Google inaspreste regulile de acceptare in programul de monetizare YouTube Partner Program. Multi ar putea pierde aceasta sursa de venit. continuă pe Hotnews

Niculae Badalau: Cei care vor forta demiterea premierului trebuie sa aiba...

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a avut luni o replica dura pentru cei care pregatesc indepartarea lui Mihai Tudose din fruntea Guvernului. Numarul doi din PSD a declarat la.

Niculae Badalau spera ca Mihai Tudose va ramane premier: Cei care vor forta demiterea premierului trebuie sa aiba si solutii

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, si-a exprimat luni speranta ca premierul Mihai Tudose va ramane in functie, deoarece nu vede alta solutie, avertizand ca cei care doresc sa forteze demiterea primului ministru trebuie sa aiba si solutii.

Cum pot sa lucreze in Germania studentii care vor sa faca bani pe perioada verii

Studentii care doresc sa lucreze in Germania in perioada vacantei de vara, pentru o perioada de cel putin doua luni, se pot angaja in domeniul hotelier - gastronomic, in gastronomia de sistem sau in productia industriala si in domeniul serviciilor.

Amenzi drastice pentru cei care nu indeparteaza zapada si gheata de pe trotuare, acoperis, dar si din fata imobilelor care le apartin

Dupa oprirea ninsorii, oamenii sunt obligati sa indeparteze zapada din preajma locuintelor, dintre blocuri sau din fata spatiilor comerciale pe care le administreaza. Potrivit unei hotarari a.

Amenzi usturatoare pentru cei care nu isi curata zapada din fata casei, blocului sau firmei

Persoanele fizice cat si juridice care nu isi curata zapada din fata casei, blocului, respectiv firmei, la 24 de ore de cand ninsoarea s-a oprit risca amenzi usturatoare.

Compania Space X testeaza racheta cu care vor fi trimisi primii oameni pe Marte

Compania lui Elon Musk, Space X, efectueaza marti teste la racheta Falcon Heavy. Testele trebuiau sa fie efectuate luni, insa membrii echipajului le-au amanat pentru astazi fiindca inca mai.

Pomohaci, PREOT in continuare la Biserica din Mosuni! Credinciosii care vor sa-i vorbeasca sunt sfatuiti sa aduca daruri

Sustinatorii lui Cristian Pomohaci s-au tinut de cuvant cand au spus ca acesta va ramane preotul lor. Pe site-ul mosuni. ro, care apartine comunitatii de pe langa parohia din localitatea.

Trei zodii de femei care vor avea un an excelent in 2018

Ne aflam intr-un an cu o puternica incarcatura energetica, iar acest lucru se datoreaza avalanselor de eclipse, despre care cu siguranta stim ca ne influenteaza pe toti. Energia emisa de.

Mesajul parintelui Calistrat pentru mamele care apeleaza la bone

Parintele Calistrat le atrage atentia mamelor care apeleaza la ajutorul bonelor pentru a-si creste copiii si se intorc la munca la numai cateva luni de la nastere. Parintele Calistrat a vorbit.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )