Libnet.ro
UNICEF

16:30

Noi reguli pentru firmele de transport in regim taxi din Bucuresti. Ce amenzi risca soferii care refuza curse

Antena3 Antena3,
Noi reguli pentru firmele de transport in regim taxi din Bucuresti. Ce amenzi risca soferii care refuza curse

Regulamentul pentru transport persoane in regim taxi, pus in dezbatere publica pe site-ul Primariei Capitalei pana in 7 februarie, prevede obligatia firmelor de taxi de a avea montat sistem. continuă pe Antena3

Englez ARESTAT dupa atacul rasist asupra unui sofer de taxi din Romania

Un englez de 49 de ani a fost arestat dupa ce a atacat un sofer roman de taxi. Baut fiind, barbatul din Taunton a intrat in conflict cu conationalul nostru pentru ca acesta i-a spus ca nu ii.

DOCUMENT Split TVA 2018: ANAF pregateste un nou formular pentru firmele care renunta sau aplica

Firmele care vor renunta la aplicarea optionala a mecanismului platii defalcate a TVA, cele care vor dori sa aplice sistemul TVA split optional, precum si societatile care vor fi obligate sa treaca la acest mecanism de plata a taxei vor completa si depune la ANAF un nou formular, pregatit de Agenntia Nationala de Administrare Fsicala printr-un proiect de ordin scos marti in consultare publica.

Becali, noi critici pentru Alibec: A venit cu 94,5 kg si a avut mofturi

Finantatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, marti, ca atacantul Denis Alibec a venit la primul antrenament in acest an cu o greutate de 94,5 kilograme, cea optima fiind de 90 de kilograme, potrivit news. ro. Budescu e numarul 1. S-a antrenat separat in vacanta. Venea voluntar la baza aproape in fiecare zi, veneau 3-4 jucatori si faceau antrenemente. Budescu este la optim, greutatea optima. Alibec trebie sa scada pana la 90 de kilograme. Nu e mult 94 jumate, pentru ca atunci cand a venit la Steaua avea 98.

Suma fabuloasa oferita de Brad Pitt pentru a urmari un episod din Game of Thrones alaturi de protagonista serialului, Emilia Clarke

Brad Pitt a oferit 120. 000 de dolari pentru a urmari un episod din Game of Thrones alaturi de protagonista serialului, actrita britanica Emilia Clarke, in cadrul unei licitatii caritabile,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )