Libnet.ro
UNICEF

08:15

Noi reguli pentru inmatricularea auto, pastrarea numerelor, inregistrarea si radierea masinii. Ce acte trebuie prezentate

B1 B1,
Noi reguli pentru inmatricularea auto, pastrarea numerelor, inregistrarea si radierea masinii. Ce acte trebuie prezentate

Marti, Ministerul Afacerilor Interne a emis ordinul 1202020, ce aduce modificari procedurilor inmatricularii, inregistrarii, radierii si eliberarii autorizatiei de circulatie provizorie sau pentru probe a. continuă pe B1

Reguli noi privind inmatricularea, pastrarea numerelor, inregistrarea auto si nu numai

Un ordin al Ministerului Afacerilor Interne MAI) cu numeroase modificari la procedura inmatricularii, inregistrarii, radierii si eliberarea autorizatiei de circulatie provizorie sau pentru probe a vehiculelor a fost oficializat marti, scrie avocatnet. ro. Acesta aduce cateva simplificari interesante, precum si unele clarificari pe ordinul actual. Una dintre modificarile extrem de importante pe care le aduce Ordinul MAI 1202020, care se aplica deja, este referitoare la inmatricularea masinilor noi. Practic, noul ordin le da posibilitatea dealerilor auto sa faca ei formalitatile de inmatriculare in numele cumparatorului. Pentru asta se va face un mandat special, autentic, adica facut la notar). Cu siguranta insa, dealerii vor face aceste proceduri contracost.

Reguli noi privind inmatricularile auto, pastrarea numerelor si inregistrarea auto

Un ordin al Ministerului Afacerilor Interne MAI) cu numeroase modificari la procedura inmatricularii, inregistrarii, radierii si eliberarea autorizatiei de circulatie provizorie sau pentru probe a vehiculelor a fost oficializat marti.

inmatricularea auto 2020. Cat de simplu va fi totul pentru romani

Vesti bune pentru conducatorii auto din Romania! Directia Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV) a anuntat ca inmatricularea auto va fi o procedura mult mai simpla ca pana acum. inmatriculare auto 2020. Ce schimbari apar Directia Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV) a anuntat ca, odata cu publicarea in .

8 reguli pentru dinti si gingii sanatoase! Recomandari de la medicul Adrian Mina!

Igiena orala realizata corect este cheia pentru a avea dinti si gingii sanatoase. Aceasta implica obiceiuri precum periajul de minim doua ori pe zi si controale periodice la medicul stomatolog! Dr. Adrian Mina ne dezvaluie rutina pe care trebuie sa o urmam pentru a preveni problemele la nivel dentar.

SUA: Executivul intentioneaza sa introduca noi cerinte pentru inregistrarea Institutelor Confucius pe teritoriul sau

Departamentul american de Stat ar putea anunta in curand, chiar joi, introducerea de noi cerinte care sa oblige Institutele Confucius, centre culturale finantate de guvernul chinez in cadrul universitatilor americane, sa se inregistreze ca misiuni externe, ceea ce ar semnala o deteriorare suplimentara a relatiilor cu Beijingul, informeaza Reuters, citand un articol aparut in Bloomberg News, scrie Agerpres. O astfel de decizie ar insemna ca Institutele Confucius sunt in mod substantial detinute sau in mod efectiv controlate de un guvern strain si ar urma sa fie supuse unor reglementari administrative similare celor pentru ambasade si consulate, conform sursei mentionate, care citeaza persoane familiare cu problematica.

Ministerul Sanatatii a stabilit noi conditii pentru donarea de sange totalplasma de la persoanele vindecate de COVID 19

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii a aprobat Ordinul privind modificarea Anexei la Ordinul nr. 6542020 privind aprobarea Metodologiei pentru colectarea, testarea, procesarea, stocarea si distributia plasmei de la donator vindecat de COVID-19 si utilizarea monitorizata pentru pacientii critici cu COVID-19 din sectiile ATI.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )