Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUA: Executivul intentioneaza sa introduca noi cerinte pentru inregistrarea Institutelor Confucius pe teritoriul sau

Hotnews Hotnews,
 SUA: Executivul intentioneaza sa introduca noi cerinte pentru inregistrarea Institutelor Confucius pe teritoriul sau

Departamentul american de Stat ar putea anunta in curand, chiar joi, introducerea de noi cerinte care sa oblige Institutele Confucius, centre culturale finantate de guvernul chinez in cadrul universitatilor americane, sa se inregistreze ca misiuni externe, ceea ce ar semnala o deteriorare suplimentara a relatiilor cu Beijingul, informeaza Reuters, citand un articol aparut in Bloomberg News, scrie Agerpres. O astfel de decizie ar insemna ca Institutele Confucius sunt in mod substantial detinute sau in mod efectiv controlate de un guvern strain si ar urma sa fie supuse unor reglementari administrative similare celor pentru ambasade si consulate, conform sursei mentionate, care citeaza persoane familiare cu problematica. continuă pe Hotnews

Noi reguli pentru inmatricularea auto, pastrarea numerelor, inregistrarea si radierea masinii. Ce acte trebuie prezentate

Marti, Ministerul Afacerilor Interne a emis ordinul 1202020, ce aduce modificari procedurilor inmatricularii, inregistrarii, radierii si eliberarii autorizatiei de circulatie provizorie sau pentru probe a.

SUA: Pentagonul ofera frecvente radio militare pentru retelele 5G comerciale

Pentagonul intentioneaza sa elibereze o portiune semnificativa din frecventele radio militare din Statele Unite pentru a fi folosite in servicii de internet de mare viteza, masura facand parte dintr-un plan mai larg de a lua fata Chinei in dezvoltarea tehonologiei wireless 5G, conform Hotnews.

SUA: Pentagonul ofera frecvente radio militare pentru retelele 5G comerciale

Pentagonul intentioneaza sa elibereze o portiune semnificativa din frecventele radio militare din Statele Unite pentru a fi folosite in servicii de internet de mare viteza, masura facand parte dintr-un plan mai larg de a lua fata Chinei in dezvoltarea tehonologiei wireless 5G, anunta Star Tribune.

ANAF anunta: Identificarea vizuala online pentru inregistrarea in SPV

Ministerul Finantelor Publice si Agentia Nationala de Administrare Fiscala au dezvoltat si implementat o noua facilitate a serviciului Spatiul Privat Virtual pentru persoanele fizice: identificarea vizuala online, care este operationala din 11 august, se arata intr-un comunicat de presa.

Ministerul Sanatatii a stabilit noi conditii pentru donarea de sange totalplasma de la persoanele vindecate de COVID 19

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii a aprobat Ordinul privind modificarea Anexei la Ordinul nr. 6542020 privind aprobarea Metodologiei pentru colectarea, testarea, procesarea, stocarea si distributia plasmei de la donator vindecat de COVID-19 si utilizarea monitorizata pentru pacientii critici cu COVID-19 din sectiile ATI.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )