Libnet.ro
UNICEF

13:46

Noi reguli pentru productia alimentelor. Ce trebuie sa faca angajatii si firmele

Adevărul Adevărul,
Noi reguli pentru productia alimentelor. Ce trebuie sa faca angajatii si firmele

Noile reguli impuse prin cea de-a doua ordonanta militara a determinat Ministerul Agriculturii sa faca demersuri pentru continuarea activitatii din domeniul productiei alimentare. continuă pe Adevărul

Adrian Oros, ministrul Agriculturii: Fermierii se pot deplasa in camp sau la ferma pentru lucrarile care trebuie efectuate, cat timp respecta recomandarile si masurile autoritatilor (VIDEO)

Fiecare fermier din Romania se poate deplasa in camp sau la ferma pentru lucrarile care trebuie efectuate, respectand recomandarile si masurile impuse de autoritati pe fondul luptei cu noul coronavirus, a.

COVID-19: Fraudele ascunse in umbra pandemiei. Ce trebuie sa nu faca angajatii, chiar daca muncesc de acasa

In fata unei crize neasteptate, cum este cea generata de pandemia COVID-19 care domina atentia, organizatiile si populatia devin mai vulnerabile la alte riscuri, avertizeaza specialistii PwC.

Granturi de 200.000 de euro prin programul de microindustrializare pentru productia de materiale sanitare

Companiile vor putea primi granturi de pana la 200. 000 de euro prin programul de micro-industrializare remodificat si orientat catre productia de materiale sanitare, a declarat ministrul Economiei,Virgil Popescu, potrivit Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )