Libnet.ro
UNICEF

22:45

Noi reguli UE pentru protectia consumatorilor: Sunt vizate in special magazinele online

Hotnews Hotnews,
 Noi reguli UE pentru protectia consumatorilor: Sunt vizate in special magazinele online

De saptamana aceasta au intrat in vigoare noi norme UE care vizeaza o mai buna aplicare si modernizare a normelor actuale privind protectia consumatorilor, in conformitate cu evolutiile digitale. Printre altele, acestea impun o mai mare transparenta a pietelor online: va deveni mai clar daca produsele sunt vandute de un comerciant sau de o persoana fizica, iar recenziile false vor fi interzise. continuă pe Hotnews

Uniunea Europeana vine cu noi reguli pentru protectia consumatorilor

Comisia Europeana vine cu un nou set de reguli impotriva practicilor comerciale neloiale si a campaniilor false din mediul online, iar Romania are maximum doi ani sa transpuna in legislatia nationala directiva UE.

Uniunea Europeana vine cu noi reguli pentru protectia consumatorilor

Comisia Europeana a venit cu un nou set de reguli impotriva practicilor comerciale neloiale si a campaniilor false din mediul online. Noile norme fac mult mai usor sanctionarea agentilor economici ce opereaza transfrontalier, iar Romania are maximum doi ani sa transpuna in legislatia nationala directiva UE.

Noi reguli pentru cumparaturile online

Noile norme europene privind protectia consumatorilor, ca parte a Noilor avantaje pentru consumatori, au intrat marti in vigoare, a anuntat Comisia Europeana precizand ca regulamentul vizeaza o mai buna aplicare si modernizare a normelor actuale ale UE privind protectia consumatorilor, in conformitate cu evolutiile digitale.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )