Libnet.ro
UNICEF

13:00

Uniunea Europeana vine cu noi reguli pentru protectia consumatorilor

Antena3 Antena3,
Uniunea Europeana vine cu noi reguli pentru protectia consumatorilor

Comisia Europeana vine cu un nou set de reguli impotriva practicilor comerciale neloiale si a campaniilor false din mediul online, iar Romania are maximum doi ani sa transpuna in legislatia nationala directiva UE. continuă pe Antena3

Uniunea Europeana vine cu noi reguli pentru protectia consumatorilor

Comisia Europeana a venit cu un nou set de reguli impotriva practicilor comerciale neloiale si a campaniilor false din mediul online. Noile norme fac mult mai usor sanctionarea agentilor economici ce opereaza transfrontalier, iar Romania are maximum doi ani sa transpuna in legislatia nationala directiva UE.

Noi reguli UE pentru protectia consumatorilor: Sunt vizate in special magazinele online

De saptamana aceasta au intrat in vigoare noi norme UE care vizeaza o mai buna aplicare si modernizare a normelor actuale privind protectia consumatorilor, in conformitate cu evolutiile digitale. Printre altele, acestea impun o mai mare transparenta a pietelor online: va deveni mai clar daca produsele sunt vandute de un comerciant sau de o persoana fizica, iar recenziile false vor fi interzise.

Noi reguli pentru cumparaturile online

Noile norme europene privind protectia consumatorilor, ca parte a Noilor avantaje pentru consumatori, au intrat marti in vigoare, a anuntat Comisia Europeana precizand ca regulamentul vizeaza o mai buna aplicare si modernizare a normelor actuale ale UE privind protectia consumatorilor, in conformitate cu evolutiile digitale.

Romania va trimite ajutor de urgenta pentru Australia

Mecanismul de Protectie Civila fost activat, luni seara, in Uniunea Europeana, ca urmare a incendiilor generalizate din Australia. Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, l-a informat pe premierul Ludovic Orban, iar presedintele Klaus Iohannis a dispus acordarea de ajutoare de urgenta.

incep negocierile finale dintre Marea Britanie si Uniunea Europeana de dinainte de Brexit. Obiectivul pe termen mediu urmarit de cele doua parti

Presedintele Comisiei Europene, Ursula Von Der Leyen, va calatori, saptamana aceasta, la Londra pentru a discuta cu premierul britanic, Boris Johnson, despre un eventual acord de liber-schimb post-Brexit,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )