Libnet.ro
UNICEF

05:30

Noi reguli pentru romanii care merg in Italia. Ce decizie au luat autoritatile de acolo

Antena3 Antena3,
Noi reguli pentru romanii care merg in Italia. Ce decizie au luat autoritatile de acolo

Romania inca este considerata o tara cu risc ridicat din punct de vedere epidemiologic, in ce priveste cazurile de coronavirus, astfel ca Italia a hotarat ca persoanele care merg din tara noastra la ei sa stea mai intai in izolare la domiciliu. continuă pe Antena3

Noi reguli pentru proprietarii de imobile. Ce dispozitive sunt obligati sa instaleze

Noi reguli pentru proprietarii sau administratorii imobilelor au intrat in vigoare prin Legea 1012020, care modifica prevederile Legii 3722005 privind performanta energetica a cladirilor.

Rate mai mici pentru romanii cu credite in lei. BNR, decizie istorica: a redus dobanda cheie la 1,5%

Romanii cu credite in lei, calculate in functie de indicele ROBOR, vor avea mai putin de platit, dupa decizia istorica a BNR. in incercarea de a contracara socurile epidemiei de coronavirus, Banca National.

Masura de izolare la domiciliu a fost prelungita pentru romanii care calatoresc in Italia in perioada urmatoare

Italia a prelungit pana pe 7 septembrie masura de izolare la domiciliu pentru cetatenii romani si bulgari care intra pe teritoriu, dar si a celor care au trecut prin aceste tari in ultimele 2 saptamani. De.

Noi reguli de amplasare a statiilor PECO si a depozitelor de produse petroliere

Statiile PECO si depozitele de produse petroliere de pe teritoriul municipiului Chisinau pot fi proiectate, amplasate si construite doar in baza unui plan urbanistic de detaliu elaborat, avizat, consultat cu populatia si aprobat in conformitate cu legislatia in vigoare. O decizie in acest sens a fost adoptata de Consiliul municipal Chisinau, transmite IPN.

Noi emisiuni Tezaur: Romanii vor putea imprumuta statul la dobanzi de 3,5 4,75% pe an, incepand de luni

Romanii pot subscrie incepand de luni, 10 august 2020, pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populatiei in cadrul Programului Tezaur, cu scadente la 1, 2, 3 si 5 ani, se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Finantelor Publice MFP). Perioada de subscriere se va incheia pe data de 31 august 2020.

Mediastandard.ro: TikTok adopta noi masuri pentru combaterea dezinformarii, cu putin timp inainte de alegerile prezidentiale din SUA

Pe masura ce alegerile prezidentiale din noiembrie 2020 din SUA se apropie, tot mai multe retele de socializare adopta masuri pentru a combate dezinformarea - in speranta ca episodul Facebook-Cambridge Analytica nu se va mai repeta. Recent, si TikTok s-a alaturat acestor eforturi, mai ales ca relatia cu Casa Alba e una tensionata.

DigiSport: Hai, gata. Sunt liber! Sainz, replica dura pentru Hamilton, care l-a criticat ca n-a ingenuncheat pentru blacklivesmatter

Spaniolul Carlos Sainz 25 de ani), pilotul McLaren-Renault, a primit numeroase critici pentru ca nu a ingenuncheat la protestele anti-rasism din Formula 1.

Patru persoane au murit dupa ce au baut dezinfectant pentru maini. Care e substanta periculoasa ce i-a ucis

Patru oameni au murit si alti 11 au fost spitalizati in Arizona si New Mexico, dupa ce au baut dezinfectant pentru maini. Produsul continea metanol, un tip de alcool care poate fi otravitor daca este inghitit.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )