Libnet.ro
UNICEF

16:45

Masura de izolare la domiciliu a fost prelungita pentru romanii care calatoresc in Italia in perioada urmatoare

B1 B1,
Masura de izolare la domiciliu a fost prelungita pentru romanii care calatoresc in Italia in perioada urmatoare

Italia a prelungit pana pe 7 septembrie masura de izolare la domiciliu pentru cetatenii romani si bulgari care intra pe teritoriu, dar si a celor care au trecut prin aceste tari in ultimele 2 saptamani. De. continuă pe B1

Noi reguli pentru romanii care merg in Italia. Ce decizie au luat autoritatile de acolo

Romania inca este considerata o tara cu risc ridicat din punct de vedere epidemiologic, in ce priveste cazurile de coronavirus, astfel ca Italia a hotarat ca persoanele care merg din tara noastra la ei sa stea mai intai in izolare la domiciliu.

Business report: Cazare la particulari - ruleta ruseasca de pe litoral. Sefii portului din Beirut au fost arestati pentru neglijenta. Cand debuteaza programul Noua Casa. Pericolul nationalismului si vaccinul anti-Covid

Cazare la particulari - ruleta ruseasca de pe litoral * Sefii portului din Beirut au fost arestati pentru neglijenta *Liban, perla Orientului, a ajuns in colaps: carnea a devenit un lux, inflatia a scapat de sub control, iar energia este rationalizata * Hotelurile din Romania: aproape o treime dintre angajati - concediati * Guvernul vrea sa dea inca jumatate de miliard de lei catre PNDL * Codirlasu: Masurile BNR - in linie cu cele din plan international* Cand debuteaza programul Noua Casa. Avalansa de cladiri de birouri scoase la vanzare in Bucuresti * Pericolul nationalismului si vaccinul anti-Covid. Care sunt sansele Romaniei in cursa pentru vaccin.

Alegeri in Belarus: Sefa de campanie a opozitiei a fost retinuta pentru scurt timp

Sefa statului major de campanie a candidatei opozitiei la prezidentialele din Belarus a fost retinuta pentru putin timp joi, a anuntat tabara rivalei presedintelui autoritar Alexandr Lukasenko, potrivit AFP.

Rate mai mici pentru romanii cu credite in lei. BNR, decizie istorica: a redus dobanda cheie la 1,5%

Romanii cu credite in lei, calculate in functie de indicele ROBOR, vor avea mai putin de platit, dupa decizia istorica a BNR. in incercarea de a contracara socurile epidemiei de coronavirus, Banca National.

Patru persoane au murit dupa ce au baut dezinfectant pentru maini. Care e substanta periculoasa ce i-a ucis

Patru oameni au murit si alti 11 au fost spitalizati in Arizona si New Mexico, dupa ce au baut dezinfectant pentru maini. Produsul continea metanol, un tip de alcool care poate fi otravitor daca este inghitit.

DigiSport: Hai, gata. Sunt liber! Sainz, replica dura pentru Hamilton, care l-a criticat ca n-a ingenuncheat pentru blacklivesmatter

Spaniolul Carlos Sainz 25 de ani), pilotul McLaren-Renault, a primit numeroase critici pentru ca nu a ingenuncheat la protestele anti-rasism din Formula 1.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )