Libnet.ro
UNICEF

07:31

Noi reguli pentru soferi. Nu vor mai putea circula cu masina pe drumurile publice daca nu vor avea acest document

Antena3 Antena3,
Noi reguli pentru soferi. Nu vor mai putea circula cu masina pe drumurile publice daca nu vor avea acest document

O ordonanta de urgenta prin care conducatorilor auto care nu inregistreaza contractul de vanzare-cumparare al masinii li se suspenda dreptul de a circula, se afla pe ordinea de zi a sedintei de vi. continuă pe Antena3

Asociatia Elevilor din Constanta considera ca elevii nu vor mai putea filma eventualele abuzuri sau acte de violenta daca vor depune telefonul mobil la inceputul orei, asa cum prevede noul Regulament scolar

Asociatia Elevilor din Constanta considera ca prin faptul ca Ministerul Educatiei a interzis ca elevii sa aiba asupra lor telefoanele mobile in timpul orelor de curs, acestea urmand sa fie depuse la inceputul fiecarei ore intr-un loc special amenajat, atunci elevii nu vor mai putea sa filmeze daca un cadru didactic face un abuz sau daca un elev agreseaza un cadru didactic. AEC a spus ca desi folosirea telefoanelor mobile in timpul orei era interzisa oricum, telefoanele ramaneau la elevi, care le puteau folosi daca vedeau fapte de acest gen, relateaza News. ro.

Noi reguli pentru firmele de transport in regim taxi din Bucuresti. Ce amenzi risca soferii care refuza curse

Regulamentul pentru transport persoane in regim taxi, pus in dezbatere publica pe site-ul Primariei Capitalei pana in 7 februarie, prevede obligatia firmelor de taxi de a avea montat sistem.

Elevii nu vor mai fi obligati sa faca de serviciu pe scoala sau sa poarte uniforma

Elevii nu vor mai fi obligati sa faca de serviciu pe scoala sau sa poarte uniforma unitatii de invatamant, insa au obligatia ca la inceputul orei sa isi depoziteze telefoanele mobile in locul special amenajate in clasa, prevede noul regulament de organizare a scolilor, care a fost modificat de catre ministrul Educatiei, Liviu Pop, iar modificarile au fost anuntate pe Facebook. Organizatiile de elevi se declara nemultumite ca nu a existat o consultare publica legata de aceste modificari.

APIA: Termenul pana la care fermierii trebuie sa depuna cererile pentru ajutorul de motorina

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a anuntat, joi, termenul pana la care fermirii vor mai putea sa depuna cererile pentru ajutorul de motorina aferen ultimelor 23 luni din anul trecut.

Modificari importante pentru elevi. Iata regulile anuntate de ministrul Liviu Pop

Elevii nu vor mai avea acces la telefoanele mobile pe durata cursurilor. in plus, aparatele trebuie depozitate in locuri special amenajate si setate pe modul silentios, astfel incat sa nu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )