Libnet.ro
UNICEF

00:07

Noi restrictii dure incepand de luni. Mii de romani sunt vizati de aceasta decizie

Playtech Playtech,
Noi restrictii dure incepand de luni. Mii de romani sunt vizati de aceasta decizie

Orasul Sibiu si localitatile Cisnadie si Talmaciu intrp de luni in carantina, a anuntat vineri seful DSU, Raed Arafat, in conditiile in care rata de indectare a ajuns azi la 7, 78 la mia de locuitori, cea mai mare din tara. Noi restrictii dure incepand de luni Aceasta decizie a fost luata in sedinta de . continuă pe Playtech

Ultima ora! Slobozia intra in carantina. Ce restrictii dure au fost anuntate

Slobozia intra in carantina, fiind instituite restrictii dure pentru locuitorii din localitate. Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Ialomita a hotarat, ieri seara, ca urmare a cresterii accelerate a raspandirii coronavirusului, carantinarea zonala a municipiului Slobozia incepand cu data de 12 noiembrie, ora 12,00. Masura este valabila timp de 14 zile. Slobozia a intrat in .

Noi restrictii anti-Covid 19 in Bulgaria! Ce masuri tocmai au fost anuntate

Bulgaria a introdus astazi noi masuri pentru limitarea raspandirii epidemiei de COVID-19. Au fost vizate in special magazinele, restaurantele, institutiile de invatamant si spitalele, scrie presa bulgara. Vecinii bulgari iau noi masuri anti-covid. Rata de infectare a trecut de 36% Vecinii bulgari au introdus noi restrictii in ancercarea de limitare a raspandirii epidemiei de coronavirus.

CORONAVIRUS |Noi restrictii in Bulgaria: intre orele 8.00 si 10.00 doar batranii pot face cumparaturi Ratade pozitivare de peste 36% in tara vecina

Autoritatile din Bulgaria au decis introducerea de noi restrictii in incercarea de a tine sub control raspandirea noului coronavirus. Masurile vizeaza mai multe aspecte, de la circulatia persoanelor, pana la.

SEVABLOOM: Sub 1% dintre romani sunt realmente interesati de o dieta sanatoasa

Mai putin de 1% dintre romani sunt interesati in mod activ de o dieta si un stil de viata sanatoase, arata cercetarile de piata efectuate in iulie 2020 de Sevabloom, prima platforma de video e-learning in domeniile: parenting, gastronomie plant based si dezvoltare personala.

Coronavirus: Bulgaria introduce noi restrictii

Bulgaria a introdus joi noi masuri pentru a limita raspandirea epidemiei de COVID-19, fiind vizate in special magazinele, restaurantele, institutiile de invatamant si spitalele, relateaza novinite. com citat de Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )