Libnet.ro
UNICEF

12:30

Noi restrictii anti-Covid 19 in Bulgaria! Ce masuri tocmai au fost anuntate

Playtech Playtech,
Noi restrictii anti-Covid 19 in Bulgaria! Ce masuri tocmai au fost anuntate

Bulgaria a introdus astazi noi masuri pentru limitarea raspandirii epidemiei de COVID-19. Au fost vizate in special magazinele, restaurantele, institutiile de invatamant si spitalele, scrie presa bulgara. Vecinii bulgari iau noi masuri anti-covid. Rata de infectare a trecut de 36% Vecinii bulgari au introdus noi restrictii in ancercarea de limitare a raspandirii epidemiei de coronavirus. continuă pe Playtech

Apar noi restrictii in Romania?! Anuntul lui Ludovic Orban

Potrivit premierului Ludovic Orban, Guvernul pregateste hotararea pentru prelungirea starii de alerta pentru inca 30 de zile. Luni, premierul a spus ca nu vrea sa ia masuri care sa instituie alte restrictii. Ludovic Orban, noi restrictii in Romania Ludovic Orban a declarat ca, se pregateste hotararea de Guvern pentru prelungirea starii de alerta cu inca .

CORONAVIRUS |Noi restrictii in Bulgaria: intre orele 8.00 si 10.00 doar batranii pot face cumparaturi Ratade pozitivare de peste 36% in tara vecina

Autoritatile din Bulgaria au decis introducerea de noi restrictii in incercarea de a tine sub control raspandirea noului coronavirus. Masurile vizeaza mai multe aspecte, de la circulatia persoanelor, pana la.

Coronavirus: Bulgaria introduce noi restrictii

Bulgaria a introdus joi noi masuri pentru a limita raspandirea epidemiei de COVID-19, fiind vizate in special magazinele, restaurantele, institutiile de invatamant si spitalele, relateaza novinite. com citat de Agerpres.

Primarul Bacaului vrea sa faca referendum odata cu parlamentarele pentru a decide masuri suplimentare antiCOVID-19

Primarul Bacaului, Lucian Viziteu, a anuntat pe Facebook, ca vrea organizarea unui referendum local odata cu parlamentarele pentru a gasi solutii suplimentare in criza COVID-19.

Rafila sustine ca Guvernul nu s-a consultat cu specialistii din comisiile tehnice antiCOVID-19 cand a decis inchiderea scolilor si a pietelor

Masurile luate de Guvern privind inchiderea scolilor si a pietelor nu au fost discutate cu specialistii din comisiile tehnice infiintate pentru gestionarea crizei COVID-19, iar grupul de suport tehnic din cadrul CNSU nu a mai fost convocat de doua luni, a declarat joi, la Suceava, medicul Alexandru Rafila, candidat al PSD la Camera Deputatilor.

Guvernul pregateste Hotararea de prelungire a starii de alerta. Orban: Nu ne dorim sa introducem noi restrictii. Vrem sa scada numarul de cazuri si sa ne apropiem treptat de o activitate normala (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni, ca Guvernul pregateste Hotararea privind prelungirea starii de alerta. intrebat daca, odata cu prelungireastarii de alerta, este posibil sa fie adoptate noi re.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2183 seconds )