Libnet.ro
UNICEF

14:00

Noi restrictii pentru romani. inca o tara ne-a pus pe lista rosie. Ce trebuie sa faca cei care calatoresc aici

Antena3 Antena3,
Noi restrictii pentru romani. inca o tara ne-a pus pe lista rosie. Ce trebuie sa faca cei care calatoresc aici

Germania a inclus Capitala Romaniei si alte peste 12 judete pe lista zonelor de risc pentru COVID-19. Astfel, cei care ajung in aceste zone sunt obligati sa se autoizoleze pentru 14 zile. continuă pe Antena3

Romania, la un pas de valul doi al pandemiei. Medici: Introducerea unor noi restrictii nu este oportuna

Avertisment dur al specialistilor: in Romania ar putea fi impuse noi restrictii iar tara noastra este amenintata deja de cel de-al doilea val al pandemiei. Premierul da insa asigurari ca nu se va reveni la starea de urgenta. Medicii subliniaza ca numarul cazurilor este in crestere iar tendinta se va mentine si in luna octombrie.

CORONAVIRUS |Suedia ia in considerare introducerea unor noi restrictii. Numarul infectarilor cu noul COVID-19 este in crestere in Stockholm

Suedia are in vedereintroducerea unor noi restrictii mult mai dure, dupa ce numarul infectarilor cu noul COVID-19 a crescut considerabil in capitala Stockholm, potrivit Bloomberg. Stockholm a.

Klaus Iohannis, informatii noi pentru romani. Anuntul de ultima ora al presedintelui

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, va sustine azi, la ora 18:00, o conferinta de presa. Acesta va face declaratii si va raspunde intrebarilor jurnalistilor acreditati. Klaus Iohannis, informatii noi pentru romani Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va sustine miercuri, 23 septembrie a. c. , ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o conferinta de presa. Acces pentru 1 reporter sau .

Vesti proaste pentru romani! Meseriile care dispar de pe piata muncii. Trebuie sa te reprofilezi, imediat

Trebuie sa fim constienti de faptul ca traim intr-o lume intr-o continua schimbare, in care tehnologia este parte integrata din viata noastra. Ce meserii vor disparea de pe piata muncii. Vesti proaste pentru romani in ultima vreme, sarcinile zilnice ne-au fost usurate de dezvoltarea tehnologiei si avem mai mult timp liber, insa noi trebuie sa .

Noi restrictii in Austria. Se interzic petrecerile in statiunile de schi, dupa inchiderea partiilor

Potrivit noilor restrictii instituite in Austria pentru a preveni transmiterea virusului COVID-19 dar si pentru a salva industria vitala a turismului, turistii din statiunile de iarna nu vor putea organiza.

CORONAVIRUS |Franta impune noi restrictii impotriva noului COVID-19 dupa ce a inregistrat peste 13.000 de cazuri noi in 24 de ore: Situatia continua sa se degradeze

Franta a anuntat miercuri impunerea unor noi restrictiiimpotriva progresului infectarilor cu noul coronavirus dupa ce a inregistrat peste 13. 000 de cazuri noi in 24 de ore. Guvernul francez a anuntat.

Vesti extraordinare pentru romani si pensiile noastre. Gata, se poate din nou!

Guvernul are vesti extraordinare pentru romanii care nu au au avut un contract care sa le aduca o pensie. Astfel, a fost aprobat proiectul de OUG prin care cei care nu indeplinesc conditia stagiului de cotizare pentru a accede la pensia pentru limita de varsta sau anticipata isi pot cumpara vechime. Contributiile restante vor putea fi platite pe o perioada de 6 ani anterioara datei incheierii contractului de asigurare sociala.

Marea Britanie stabileste noi conditii pentru bancile din UE care vor sa opereze in Regatul Unit

Fondurile de investitii si bancile din Uniunea Europeana care vor sa-si stabileasca o baza in Regatul Unit dupa Brexit trebuie sa aiba suficient personal de conducere pentru a putea fi adecvat supervizate, a anuntat miercuri Autoritatea pentru Conduita Financiara din Marea Britanie FCA).

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2014 seconds )