Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi rezultate partiale BEC: Nicusor Dan 42,79%, Gabriela Firea 37,98%. Situatia pe sectoare

B1 B1,
Noi rezultate partiale BEC: Nicusor Dan 42,79%, Gabriela Firea 37,98%. Situatia pe sectoare

Biroul Electoral Central a anuntat, marti seara, noi rezultate partiale pentru alegerile din Bucuresti. Potrivit acestora, Nicusor Dan, candidat independent sustinut de PNL si USR-PLUS, a castigat Primaria. continuă pe B1

ALEGERI LOCALE 2020 Rezultate partiale Bucuresti: Nicusor Dan - 42,79%, Gabriela Firea - 37,98%

Biroul Electoral Central a anuntat mai devreme noi date pentru alegerile locale: Nicusor Dan, candidatul independent sustinut de USR si PNL, a obtinut 42,79% din voturi pentru functia de primar general al Capitalei, iar Gabriela Firea a obtinut un numar de 37,98%. Datele oferite de Biroul Electoral Central vin dupa numararea a circa 97,92% din voturi.

Rezultate partiale in Bucuresti. Nicusor Dan, aproape 5 procente in fata lui Firea

Biroul Electoral Central a publicat rezultatele partiale pentru ora 13. Potrivit datelor oficiale, in Consilul General al Capitalei PSD are 32,38%, USR-PLUS 26,89%, PNL 19,3%, PMP 7,8%, Alianta Pro Bucuresti 3,4%, ALDE 2,9%.

Rezultate BEC provizorii dupa numararea a aproape 97% din voturi: Nicusor Dan - 42,76%, Gabriela Firea - 37,98%

Nicusor Dan, candidat independent sustinut de PNL si USR-PLUS, a obtinut 42,76% dintre voturi pentru functia de Primar General al Capitalei, arata datele partiale ale Biroului Electoral Central BEC).

Alegeri locale 2020. Rezultate exit-poll. Nicusor Dan este noul primar general al Capitalei

ACTUALIZARE - Rezultatelor partiale prezentate de CURS-Avangarde in exit-poll-ul pentru alegerile locale din Bucuresti, pentru functia de primar al Capitalei, ora 21. 00: --- Rezultatele partiale prezentate de CURS-Avangarde in exit-poll-ul pentru alegerile locale din Bucuresti, pentru functia de primar al Capitalei, valabile pentru ora 19.

BEC anunta noi rezultate partiale: Clotilde Armand ramane pe primul loc

Candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Sectorului 1, Clotilde Armand, se mentine pe prim.

Rezultate partiale alegeri locale 2020. Rasturnare de situatie dupa numararea voturilor in sectii

Zi de foc in Bucuresti! Romanii au fost chemati la urne, la alegerile locale 2020, pentru a-si alege primarii, consilierii locali si consilierii de judet pentru urmatorii patru ani. Playtech. ro va prezina rezultatele partiale ale votului, conform datelor oferite exit poll-ul de la ora 21. UPDATE: Rezultate BEC situatie tensionata in Sectorul 1 si .

Rezultate provizorii dupa numararea a peste 94% dintre voturi: Nicusor Dan 42.74%, Gabriela Firea - 37.97%, Traian Basescu - 11%

UPDATE, 28 septembrie, ora 12. 20 - Rezultatele partiale, dupa numarareaa 94. 17% din voturile din Capitala arata caNicusor Dan a obtinut42. 420 voturi), Gabriela Firea - 37. 243 v.

ROBERT NEGOITA: Le multumesc tuturor celor care au iesit la vot; il felicit pe Nicusor Dan

Robert Negoita, castigator al unui nou mandat de primar in Sectorul 3, conform datelor partiale anuntate de BEC, a multumit celor care au iesit duminica la vot si l-a felicitat pe Nicusor Dan pentru rezultatul obtinut in competitia pentru Primaria Capitalei, mentionand ca Bucurestiul are nevoie de multe schimbari in bine.

Ce a spus Gabriela Firea dupa rezultatele oficiale de la BEC. Ce i-a lasat lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei

Gabriela Firea a recunoscut infrangerea in fata lui Nicusor Dan. Primarul General al Capitalei a sustinut o declaratie pe pagina sa de Facebook dupa ce Biroul Electoral Central l-a desemnat castigator la alegerile locale 2020 pentru fotoliul de Primar al Capitalei pe Nicusor Dan. Gabriela Firea, mesaj pentru Nicusor Dan dupa ce acesta a fost .

Rezultate partialeBEC ora 20.00. Clotilde Armand ramane pe primul loc la Sectorul 1

Rezultatele partiale BEC de la ora 20. 00 nu aduc nicio schimbare de ierarhie in Bucuresti, Clotilde Armand fiind in continuare pe primul loc dupa numararea a peste 93% din voturile din Sectorul 1 al Capitalei.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )