Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rezultate partialeBEC ora 20.00. Clotilde Armand ramane pe primul loc la Sectorul 1

Adevărul Adevărul,
Rezultate partialeBEC ora 20.00. Clotilde Armand ramane pe primul loc la Sectorul 1

Rezultatele partiale BEC de la ora 20. 00 nu aduc nicio schimbare de ierarhie in Bucuresti, Clotilde Armand fiind in continuare pe primul loc dupa numararea a peste 93% din voturile din Sectorul 1 al Capitalei. continuă pe Adevărul

Rezultate exit-poll CURS-Avangarde, alegeri locale 2020: Clotilde Armand castiga detasat, cu 48% din voturi, alegerile pentru Primaria Sectorului 1

UPDATE, 27 septembrie, ora 23. 00:Potrivit rezultatelorfinale ale exit-poll-ului CURS-Avangarde, cele de la ora 21. 00, Primaria Sectorului 1 a fost castigata de Clotilde Armand, candidata USR-PLUS.

Rasturnare de situatie la Sectorul 1?! Dan Tudorache, reactia care o lasa fara cuvinte pe Clotilde Armand

Ieri, pe 27 septembrie, romanii au mes la vot pentru a-si alege primarul pentru urmatorii pantru ani. in Sectorul 1 al Capitalei lupta s-a dat intre Clotilde Armand USR-PLUS), si Dan Tudorache, actualul edil, din partea PSD. Astazi, rasturnare de situatie la Sectorul 1, la alegerile locale Aseara, la ora 21:00, cand s-au dat publicitatii .

Dan Tudorache revendica victoria la Sectorul 1: Dupa terminarea numaratorii paralele, am in plus 200 de voturi fata de Clotilde Armand! Reactia contracandidatei sale

UPDATE, 28 septembrie, ora 13. 45 -Clotilde Armand, candidata pentru functia de primar al Sectorului 1, din partea USR-PLUS, cu sustinerea PNL, a reactionat la anuntul contracandidatului sau,.

Eu cu cine votez? Ce proiecte au candidatii la Primaria Sectorului 1 Clotilde Armand vs Daniel Tudorache

In cursa pentru Primaria Sectorului 1 s-au inscris 20 de candidati, dar pe primele locuri in sondaje se afla Clotilde Armand PNL-USR-PLUS) si actualul primar, Daniel Tudorache PSD). Cel mai spectaculos proiect promis de Clotilde Armand este amenajarea unei promenade de 44 km in jurul salbei de lacuri din Sectorul 1, cu piste de biciclete si baze sportive. Daniel Tudorache promite ca va face spitalul cu 1000 de paturi de pe Soseaua Bucuresti-Targoviste, pentru ca in ultimii 4 ani s-au facut doar procedurile administrative.

VIDEO Clotilde Armand il acuza pe Dan Tudorache de tentativa de fraudare a alegerilor: Un teanc de procese verbale luate de la biroul electoral de sector si aduse la sediul primariei Mai multe persoane, audiate la Politie

Clotilde Armand, candidata USR-PLUS la Primaria Sectorului 1 al Capitalei, il acuza de tentativa de fraudare a alegerilor pe contracandidatul sau de la PSD, actualul primar in functie Dan Tudorache. intr-o serie de filmulete postate pe pagina sa de Facebook, Armand sustine ca in sediul Primariei au fost descoperite teancuri de procese-verbale originale, necompletate. Reprezentantii USR au sesizat Politia, care a anuntat ca mai multe persoane au fost duse la audieri.

Clotilde Armand a chemat Politia: Este tentativa de frauda electorala! Reactia lui Dan Tudorache

Clotilde Armand, candidatul USR PLUS la Primaria Sectorului 1 al Capitalei, a chemat politia la Biroul Electoral. Aceasta acuza o tentativa de frauda electorala.

Candidata Clotilde Armand acuza o frauda electorala in Sectorul 1. Politia face ancheta

Candidata Clotilde Armand, cea care, aparent, a castigat la limita alegerile pentru functia de prima.

VIDEO Clotilde Armand a chemat Politia la Biroul electoral al Sectorului 1 si acuza o tentativa de frauda a alegerilor cu ajutorul angajatilor de la salubritate

Un candidat la functia de consilier local la Primaria Sectorului 1 a ajuns pe mana politiei dupa ce a fost surprins cand pleca din biroul electoral cu mai multe procese verbale. Politia a intervenit la sesizarea Candidatul USR PLUS la Primaria Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand.

NASUI: Clotilde Armand are peste 1.000 de voturi diferenta fata de Daniel Tudorache

Liderul USR Bucuresti Claudiu Nasui a precizat, cu privire la zvonul lansat de candidatul PSD la Primaria Sectorului 1, ca sunt peste 1. 000 de voturi diferenta pe care le are Clotilde Armand in fata lui Daniel Tudorache. Din numaratoarea unui alt partid care ne-a comunicat-o are peste 1. 400 de voturi, a adaugat Nasui, conform news. ro.

Clotilde Armand spune ca Dan Tudorache nu stie sa numere: PSD este istorie in Sectorul 1

Clotilde Armand il contrazice pe Dan Tudorache care a sustinut ca are 200 de voturi in fata contracandidatei sale de la USR-PLUS.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )