Libnet.ro
UNICEF

23:15

Noi vesti proaste pentru angajatii cu multa experienta

Adevărul Adevărul,
Noi vesti proaste pentru angajatii cu multa experienta

Putini observa ca vechimea in munca numita fara exceptie experienta profesionala), bunul lor cel mai de pret si adesea singurul argument pe care il au, se devalorizeaza intr-un ritm pe care nimeni nu l-ar fi banuit cu putini ani in urma. Ba uneori aceasta se devalorizeaza, de fapt, chiar atunci cand proprietarul e convins ca ea sporeste. continuă pe Adevărul

Vesti proaste pentru romanii cu rate la banci. Crestere spectaculoasa a indicelui ROBOR

Vin din nou vesti proaste pentru romanii cu credite in lei. Indicele ROBOR la 3 luni, cel in baza caruia se calculeaza inca ratele creditelor, a urcat la 3,40%, cel mai mare nivel din ultimele 8.

Vesti PROASTE de la meteorologi: PLOI pe arii extinse si VANT PUTERNIC...

Din pacate, meteorologii nu ne aduc vesti bune pentru aceasta saptamana! S-ar parea ca, in ultimele zile din aprilie, vremea va fi tot mai inchisa si rece, potrivit gandul. info. Publicatia noteaza ca, .

Vesti importante pentru soferi! Ce se intampla de acum cu inmatricularea

Conducatorii auto nu vor mai fi obligati sa se deplaseze la autoritati pentru a verifica situatia inmatricularii unei masini, dar si motivele eventualei suspendari a acesteia, daca un proiect de lege aflat i.

Up Romania lanseaza primul card cultural pentru angajatii romani

Compania Up Romania emite, incepand din 24 aprilie 2019, tichete culturale pe suport de hartie si carduri culturale pentru angajatorii care vor sa isi recompenseze suplimentar angajatii. Valoarea maxima a unui tichet cultural este de 50 de lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )