Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noile arme nucleare pe care le va avea Rusia. Vladimir Putin se lauda cu ele

Playtech Playtech,
Noile arme nucleare pe care le va avea Rusia. Vladimir Putin se lauda cu ele

Vladimir Putin se lauda cu noile achizitii de care are parte Rusia. Presedintele rus a declarat in cursul zilei de duminica, 26 iulie, ca Marina militara va fi dotata cu arme nucleare hipersonice. Vladimir Putin se lauda cu noile arme nucleare Presedintele rus a declarat duminica, la la Sankt-Petersburg, ca Marina militara rusa va fi . continuă pe Playtech

Vladimir Putin: Marina militara rusa se va dota cu arme nucleare hipersonice

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat duminica, la Sankt Petersburg, ca Marina militara rusa va fi dotata cu arme nucleare hipersonice si cu drone submarine nucleare, acestea - potrivit Ministerului rus al Apararii - fiind in faza finala de testare.

Americanii anunta ca Rusia are o noua arma. Acuze pentru armata lui Vladimir Putin

Forta spatiala americana recent creata a acuzat joi Rusia de testarea unei arme anti-satelit de pe unul dintre satelitii sai pe orbita. intr-un semn ca spatiul exterior s-ar putea transforma intr-un teatru de razboi pentru adversarii terestri, institutia a tras un semnal de alarma si este pentru prima data cand militarii americani au acuzat public .

Donald Trump si Vladimir Putin au discutat despre controlul armamentelor SUA si Marea Britanie acuza Rusia ca a testat o arma antisatelit

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, si omologul sau rus, Vladimir Putin, au discutat la telefon despre negocierile cu privire la controlul armamentelor. Ei au mai vorbit despre instrumententele in lupta cu.

Vladimir Putin si Kyriakos Mitsotakis considera Sfanta Sofia o realizare a intregii omeniri

Sfanta Sofia din Istanbul, care se va redeschide vineri ca moschee, trebuie sa fie un simbol al pacii si intelegerii , considera presedintele rus Vladimir Putin si premierul grec Kyriakos Mitsotakis.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )