Libnet.ro
UNICEF

00:07

Vladimir Putin si Kyriakos Mitsotakis considera Sfanta Sofia o realizare a intregii omeniri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vladimir Putin si Kyriakos Mitsotakis considera Sfanta Sofia o realizare a intregii omeniri

Sfanta Sofia din Istanbul, care se va redeschide vineri ca moschee, trebuie sa fie un simbol al pacii si intelegerii , considera presedintele rus Vladimir Putin si premierul grec Kyriakos Mitsotakis. continuă pe Ziarul Bursa

Pericol la granita Romaniei. Vladimir Putin a ordonat armatei miscari si manevre ample in Marea Neagra si nu numai?

Pericol la granita Romaniei! Noile ordine ale lui Vladimir Putin rastalmacesc spiritele. Ce decizie a luat presedintele rus? Pericol la granita Romaniei, dupa ordinele lui Vladimir Putin Vladimir Putin a ordonat manevre si inspectii-surpriza care vizeaza nu mai putin de 150. 000 de militari. Scopul este unul singur evaluarea capacitatii armatei de a asigura zona .

Rusia: Vladimir Putin lanseaza construirea a sase noi nave de razboi

Presedintele rus Vladimir Putin a salutat luni lansarea construirii a sase nave de razboi la trei santiere navale rusesti, intr-un moment in care Rusia este fortata sa amane o serie de proiecte nationale importante din cauza prejudiciilor provocate de epidemia de Covid-19.

Cu gandul la razboi: Vladimir Putin anunta constructia a sase nave militare

In pofida taierilor bugetare din diverse domenii cauzate de noul coronavirus, Vladimir Putin insista sa mentina intact programul militar. Luni, presedintele rus a salutat lansarea constructiei a sase nave de razboi la trei santiere navale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3114 seconds )