Libnet.ro
UNICEF

06:00

Noile autobuze achizitionate de Primaria Capitalei, probleme inca din prima zi in care au fost puse in circulatie

Antena3 Antena3,
Noile autobuze achizitionate de Primaria Capitalei, probleme inca din prima zi in care au fost puse in circulatie

Unul dintre cele 30 de autobuze Otokar care au iesit pe trasee pentru prima oara sambata, 1 decembrie, s-a stricat in fata liceului Tudor Vladimirescu din Capitala. Chiar inainte de intra pe traseu,. continuă pe Antena3

VIDEO Cum arata noile autobuze de transport in comun din Constanta. Este o rusine. Sa ma bucur de normalitate?

Primarul Constantei a prezentat de Ziua Nationala a Romaniei si primele autobuze achizitionate de municipalitate. in total, 104 autobuze vor forma noua flota a regiei de transport in comun.

Noile autobuze turcesti din Bucuresti ar avea deja probleme: le-ar fi sarit siguranta generala din cauza frigului

Noile autobuze turcesti din Capitala par sa aiba probleme. Mai exact, siguranta generala ar fi cazut din cauza frigului de la noi.

Noile autobuze Otokar din Bucuresti au deja probleme: A sarit siguranta generala din cauza frigului

Noile autobuze turcesti, marca Otokar, au probleme cu frigul de la noi din tara. in spatiul public au aparut, sambata, imagini cu un autobuz nou in trafic la care se intervine cu o echipa de mecanici, iar surse STB confirma, pentru Mediafax, ca autobuzului i-a sarit siguranta generala de la frig.

Primele 30 de autobuze Otokar cumparate de Primaria Capitalei ies pe traseu ncepnd cu 1 decembrie

Primele 30 de autobuze Otokar cumparate de Primaria Capitalei ies pe traseu incepand cu data de 1 decembrie, anunta Primaria Capitalei intr-un comunicat de presa. Cele 30 de autobuze Otokar vor asigura serviciul de transport pe liniile 302 cu autobuze de 10 metri lungime), 336 si 601 cu autobuze de 12 metri lungime), precum si pe liniile 780 si 783, care fac legatura cu Aeroportul International Henri Coanda cu autobuze articulate, cu lungime de 18 metri).

Cand o sa te plimbi cu noile autobuze. Firea a facut anuntul care te interesa

Noile autobuze turcoaz Otokar, cumparate de Primaria Bucuresti din Turcia, vor incepe sa circule pe strazile din Capitala incepand cu 1 decembrie, a anuntat primarul Gabriela Firea. Pe ce linii vor circula si ce dotari au. Potrivit Societatii de Transport Bucuresti STB), cele 30 de autobuze vor asigura serviciul de transport pe liniile 302 cu [] .

Primaria Capitalei cauta spatii pentru relocarea Maternitatii Giulesti si a altor spitale

Reprezentantii Administratiei Spitalelor si Serviciilor Medicale Bucuresti ASSMB) anunta ca Primaria Capitalei cauta spatii pentru relocarea Maternitatii Giulesti si altor spitale, precizand ca a fost lu.

Un deputat britanic sustine ca Facebook stia despre ingerintele rusesti inca din 2014! Collins: Adresele IP ruse au accesat trei miliarde de informatii pe zi

Un deputat britanic sustine ca Facebook ar fi fost la curent cu privire la activitatile ruse potential daunatoare pe platforma sa inca din anul 2014, cu mult inainte ca faptele sa fie dezvaluite.

Gabriela Firea anunta cand si pe ce trasee intra noile autobuze Otokar luate de la turci

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat joi ca primele 30 de autobuze Otokar pe care PMB le-a comandat anul acesta vor iesi pe trasee incepand cu data de 1 decembrie, urmand sa asigure serviciul de transport pe liniile 302, 336, 601,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )