Libnet.ro
UNICEF

06:45

Noile autobuze turcesti din Bucuresti ar avea deja probleme: le-ar fi sarit siguranta generala din cauza frigului

Adevărul Adevărul,
Noile autobuze turcesti din Bucuresti ar avea deja probleme: le-ar fi sarit siguranta generala din cauza frigului

Noile autobuze turcesti din Capitala par sa aiba probleme. Mai exact, siguranta generala ar fi cazut din cauza frigului de la noi. continuă pe Adevărul

Noile autobuze Otokar din Bucuresti au deja probleme: A sarit siguranta generala din cauza frigului

Noile autobuze turcesti, marca Otokar, au probleme cu frigul de la noi din tara. in spatiul public au aparut, sambata, imagini cu un autobuz nou in trafic la care se intervine cu o echipa de mecanici, iar surse STB confirma, pentru Mediafax, ca autobuzului i-a sarit siguranta generala de la frig.

Cand o sa te plimbi cu noile autobuze. Firea a facut anuntul care te interesa

Noile autobuze turcoaz Otokar, cumparate de Primaria Bucuresti din Turcia, vor incepe sa circule pe strazile din Capitala incepand cu 1 decembrie, a anuntat primarul Gabriela Firea. Pe ce linii vor circula si ce dotari au. Potrivit Societatii de Transport Bucuresti STB), cele 30 de autobuze vor asigura serviciul de transport pe liniile 302 cu [] .

Noile autobuze achizitionate de Primaria Capitalei, probleme inca din prima zi in care au fost puse in circulatie

Unul dintre cele 30 de autobuze Otokar care au iesit pe trasee pentru prima oara sambata, 1 decembrie, s-a stricat in fata liceului Tudor Vladimirescu din Capitala. Chiar inainte de intra pe traseu,.

VIDEO Cum arata noile autobuze de transport in comun din Constanta. Este o rusine. Sa ma bucur de normalitate?

Primarul Constantei a prezentat de Ziua Nationala a Romaniei si primele autobuze achizitionate de municipalitate. in total, 104 autobuze vor forma noua flota a regiei de transport in comun.

Gabriela Firea anunta cand si pe ce trasee intra noile autobuze Otokar luate de la turci

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat joi ca primele 30 de autobuze Otokar pe care PMB le-a comandat anul acesta vor iesi pe trasee incepand cu data de 1 decembrie, urmand sa asigure serviciul de transport pe liniile 302, 336, 601,.

BEBELUSI INFECTATI CU STAFILOCOC AURIU. DSP face controale de urgenta in maternitatile din Bucuresti

Alerta in Ministerul Sanatatii! 14 bebelusi nascuti la maternitatea Giulesti au ajuns la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Grigore Alexandrescu cu mai multe probleme. 12 dinte acestia au fost.

LIVETEXT Cteva sute de oameni protesteaza n Piata Victoriei din Bucuresti. Manifestatii, anuntate si n orasele din tara

Proteste in Bucuresti de 1 Decembrie. Cateva sute de persoane s-au adunat in Piata Victoriei, manifestatia fiind anuntata pe retelele de socializare. Proteste sunt anuntate si in orasele din tara.

LIVE/VIDEO-TEXT 2.000 de oameni protesteaza n Piata Victoriei din Bucuresti. Manifestatii anuntate si n orasele din tara

Proteste in Bucuresti de 1 Decembrie. Peste 2. 000 de persoane s-au adunat in Piata Victoriei, manifestatia fiind anuntata pe retelele de socializare. Proteste sunt anuntate si in orasele din tara. 43 Aproximativ 2. 000 de manifestanti la aceasta ora18:25 Numarul manifestantilor a crescut, peste 1. 10 Manifestantii scandeaza in continuare Demisia, precum si M*** PSD. Traficul se desfasoara normal in Piata Victoriei. Prezenta modesta a jandarmilor, fara tinuta de interventie. 00 Oamenii spun ca au iesit in strada de Ziua Nationala pentru a demonstra ca inca le pasa si ca vor sa fie condusi de politicieni normali si cinstiti. La inchisoare, nu la guvernare si Demisia! Demisia!, se scandeaza in fata Guvernului.

CW ECHINOX: Miniso deschide primul magazin stradal din Bucuresti

Retailerul japonez Miniso va deschide maine, 29 noiembrie, primul magazin stradal din Romania in Piata Romana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )