Libnet.ro
UNICEF

00:07

Noile cifre Facebook ne arata ca e tot mai putin o retea sociala si tot mai mult un internet

Adevărul Adevărul,
Noile cifre Facebook ne arata ca e tot mai putin o retea sociala si tot mai mult un internet

Facebook a comunicat cele mai noi cifre privind popularitatea serviciilor sale, iar mai mult ca oricand arata ca aceasta companie a incetat sa mai fie doar o retea sociala. continuă pe Adevărul

Designerii de mobila capata un rol tot mai important pe piata noastra

Rolul designerilor pe piata romaneasca a mobilei a devenit, in ultimii ani, tot mai important, obiectele de mobilier fiind din ce in ce mai moderne si mai colorate. Presedintii asociatiilor de profil remarca acest lucru si apreciaza dorinta tinerilor de a se evidentia pe acest segment. Aurica Sereny, presedintele Asociatiei Producatorilor de Mobila din Romania APMR), ne-a spus ca perceptia generala a designerilor s-a schimbat si ca acestia au devenit mai constienti de potentialul pe care il prezinta pentru cariera lor participarea la diverse competitii.

Mobila - caracterizata tot mai mult de vintage, pictura si culoare

Pe langa mobila clasica si traditionala, pe piata de profil apar tot mai multe obiecte de mobilier lucrate in stil vintage, care imbina culoarea si pictura. Micile ateliere producatoare de mobila, dar nu numai, lucreaza in special la comanda, orientandu-se cu preponderenta pe piata interna, iar Internetul devine din ce in ce mai utilizat in acest domeniu. Problema generala a acestor firme producatoare de obiecte de mobilier este lipsa mesterilor care se pricep sa lucreze lemnul.

Tot mai multi straini obtin permis de munca in Republica Moldova. Creste si numarul amenzilor

Numarul persoanele care imigreaza in Republica Moldova pentru a obtine un loc de munca este in crestere. in anul 2014, numarul strainilor angajati in Republica Moldova constituia 1. 360 de persoane, cu 583 mai multi decat in anul 2010,a declarat Olga Poalelungi, directorul Biroului de Migratie si Azil, in cadrul unui interviu pentru IPN.

Sosirile turistilor straini in Romania au crescut in primele 9 luni cu aproape 20%. Cu toate acestea, ei lasa anual in hotelurile de la mare, munte si in cele din Delta mai putin decat strange Disneyland Paris

In luna septembrie 2015, fata de luna corespunzatoare din anul precedent atat sosirile cat si innoptarile turistilor au crescut cu 18,5 % respectiv cu 16,9 %, au transmis luni oficialii Institutului National de Statistica. Sosirea unui turist se inregistreaza cand o persoana este inscrisa la Receptie, pentru a fi gazduita una sau mai multe nopti, iar innoptarea reprezinta numarul de zile pentru care o persoana este inregistrata in momentul cazarii. Cu toate cresterile statistice, e bine sa consemnam faptul ca in 2014 de pilda, banii cheltuiti de turistii straini in intreaga Romanie a adunat mai putini bani decat veniturile parcului de distractii Disneyland din Paris. Noi am facut, cu toti muntii, marea si Delta Dunarii, circa 1,1 miliarde de euro, Disneyland a strans 1,3 miliarde. Potrivit Organizatiei Mondiale a Turismului, Romania are o cota de 0. 3% in turismul mondial dupa numarul de turisti si de 0. 4% dupa incasarile aduse din turism.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )