Libnet.ro
UNICEF

00:07

Noile Dacia Logan si Sandero 2021

B1 B1,
Noile Dacia Logan si Sandero 2021

Design exterior fabulos. Sisteme multimedia exceptionale. Spatiu interior extins. Tinuta de drum si confort in progres. De fapt, noile Dacia Logan si Sandero 2021 au progresat la aproape toate capitolele, cu o. continuă pe B1

VIDEO FOTO Cum arata noile modele Dacia Logan si Sandero. Dispar motorizarile diesel, dar apar progrese evidente la design si este mai multa tehnologie pe masini

Dacia se afla intr-un an greu, dar si memorabil, fiindca vanzarile europene au scazut cu 40%, dar compania a anuntat si ca va lansa un model electric. Acum, Dacia lanseaza oficial si noile generatii ale modelelor Logan, Sandero si Sandero Stepway, iar momentul este unul special. Masinile utilizeaza o platforma tehnica mai moderna din grupul Renault, dispar din gama motorizarile diesel la aceste modele, designul este ameliorat si Dacia spera sa atraga si clienti mai tineri. in articol puteti vedea cum arata cea de-a treia generatie a Logan si Sandero.

FOTO VIDEO Revolutia de la Dacia. Noutatile cu care vor veni Logan, Sandero si Sandero Stepway

Cu progrese evidente de design, constructorul de la Mioveni a lansat noile modele Logan, Sandero si Sandero Stepway la care au disparut motoarele diesel, dar au fost implementate dotari de siguranta de ultima generatie.

Noua Dacia Logan - detalii complete. Cu arata modelul din generatia 2021 (VIDEO)

Dacia a publicat toate informatiile despre noile modele Logan, Sandero si Sandero Stepway. Noul Logan va fi comercializat in Romania, Spania, Republica Ceha, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, Ungaria,.

VIDEO Tot ce trebuie sa stii despre noua Dacia Logan

Dacia a publicat astazi toate informatiile despre noile Logan, Sandero si Sandero Stepway alaturi de o galerie completa de imagini. Sa descoperim detaliile noii generatii Dacia Logan.

Cel mai mare secret de la Dacia acum: anuntul oficial a bagat romanii in ceata

Dacia ofera informatii cu taraita in privinta noilor generatii de Logan si Sandero. Stii deja ca ele arata mult mai elegant si sunt cateva tehnologii noi acolo, dar constructorul.

VIDEO Dacia 2021: noile versiuni de Sandero, Logan si Stepway, oficiale

Intr-unul dintre cei mai dificili ani din istoria companiei, Dacia pregateste schimbari majore la cele mai importante modele din portofoliu, Logan, Sandero si Stepway. intreaga industrie auto a.

Dacia prezinta noua generatie a modelelor Logan, Sandero si Sandero Stepway

Dacia vrea sa-si consolideze pozitia de forta de pe piata auto romaneasca si ofera noua generatie de.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2317 seconds )