Libnet.ro
UNICEF

11:00

VIDEO Tot ce trebuie sa stii despre noua Dacia Logan

Adevărul Adevărul,
VIDEO Tot ce trebuie sa stii despre noua Dacia Logan

Dacia a publicat astazi toate informatiile despre noile Logan, Sandero si Sandero Stepway alaturi de o galerie completa de imagini. Sa descoperim detaliile noii generatii Dacia Logan. continuă pe Adevărul

VIDEO Tot ce trebuie sa stii despre noua Dacia Sandero Stepway

Dacia Sandero Stepway probabil noul superstar din gama Dacia. Un crossover care vine cu un plus urias raportat la vechea generatie.

VIDEO Tot ce trebuie sa stii despre noua Dacia Sandero

Dacia Sandero este unul dintre cele mai bine vandute modele Dacia pe piata europeana. Ce aduce nou a treia generatie?.

Noua Dacia Logan - detalii complete. Cu arata modelul din generatia 2021 (VIDEO)

Dacia a publicat toate informatiile despre noile modele Logan, Sandero si Sandero Stepway. Noul Logan va fi comercializat in Romania, Spania, Republica Ceha, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, Ungaria,.

VIDEO FOTO Cum arata noile modele Dacia Logan si Sandero. Dispar motorizarile diesel, dar apar progrese evidente la design si este mai multa tehnologie pe masini

Dacia se afla intr-un an greu, dar si memorabil, fiindca vanzarile europene au scazut cu 40%, dar compania a anuntat si ca va lansa un model electric. Acum, Dacia lanseaza oficial si noile generatii ale modelelor Logan, Sandero si Sandero Stepway, iar momentul este unul special. Masinile utilizeaza o platforma tehnica mai moderna din grupul Renault, dispar din gama motorizarile diesel la aceste modele, designul este ameliorat si Dacia spera sa atraga si clienti mai tineri. in articol puteti vedea cum arata cea de-a treia generatie a Logan si Sandero.

Noile Dacia Logan si Sandero 2021

Design exterior fabulos. Sisteme multimedia exceptionale. Spatiu interior extins. Tinuta de drum si confort in progres. De fapt, noile Dacia Logan si Sandero 2021 au progresat la aproape toate capitolele, cu o.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )