Libnet.ro
UNICEF

23:45

Nokia va investi 100 mil. dolari pentru tehnologii destinate automobilelor inteligente

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Nokia va investi 100 mil. dolari pentru tehnologii destinate automobilelor inteligente

Nokia, candva cel mai mare producator de telefoane mobile din lume, are in plan investitii de 100 de milioane de dolari, suma care va fi indreptata spre dezvoltarea unui concept si al unei tehnologii pentru un automobil inteligent, scrie presa. continuă pe Wall-Street Ro

Nokia promite investitii de 100 miliioane dolari in domeniul masinilor conectate la internet

Compania finlandeza Nokia a infiintat un fond de investitii care vrea sa investeasca 100 milioane dolari pentru dezvoltarea automobilelor conectate la internet, proiectul axandu-se mai ales pe partea de harti si de integrare a diverselor tehnologii de computing si comunicare in masini. Nokia are 6. 000 de angajati pe divizia de harti, iar autoturismele conectate la internet rreprezinta un segment care va creste mult si poate aduce bani seriosi companiilor cu o prezenta puternica.

GE face o ofera de 389 milioane dolari pentru participatii in diviziile Alstom din India

Grupul american General Electric GE) a lansat, astazi, o oferta de achizitionare a unor actiuni in valoare de pana la 389 milioane de dolari in doua divizii Alstom din India, pentru a indeplini reglementarile locale, dupa ce a oferit 16,9 miliarde de dolari pentru preluarea activitatilor companiei franceze din sectorul energetic, transmite Reuters.

Ministerul Mediului plateste 40 mil. lei pentru un sistem IT dedicat protectiei biodiversitatii

Ministerului Mediului va plati 39,96 mil. lei TVA inclusa) pentru un sistem IT destinat cresterii gradului de protectie a biodiversitatii si a patrimoniului natural al Romaniei. Contractul a fost castigat de asocierea Open Gov si Romsys, alaturi de.

Cel mai scump penthouse vandut in Londra: 140 mil. lire pentru un apartament in One Hyde Park

Un penthouse din complexul One Hyde Park, cel mai exclusivist proiect rezidential din Londra, a fost cumparat pentru 140 milioane de lire sterline. Penthouse-ul a devenit cel mai scump apartament din Londra, potrivit Financial Times.

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )