Libnet.ro
UNICEF

00:07

Nokia Treasure Tag face mai multe decat ai crede

Playtech Playtech,
Nokia Treasure Tag face mai multe decat ai crede

Desi ideea tag-urilor cu Bluetooth este departe de a fi noua, Nokia Treasure Tag este un gadget care s-ar putea sa te surprinda prin functionalitate. in ultimii doi ani, am vazut tot mai multe astfel de gadgeturi, unele dintre ele le-am si descris in diverse articole, pentru simplul fapt ca erau utile. Cu Nokia Treasure Tag, finlandezii au luat insa o idee nu foarte noua si au reinventat-o intr-un mod cat se poate de util si intuitiv. De cele mai []. continuă pe Playtech

Nuclearelectrica vinde energie mai ieftin decat Hidroelectrica

Nuclearelectrica a anuntat, pe piata PCCB administrata de OPCOM, mai multe licitatii de vanzare a energiei la un pret minim de pornire de 165,5 lei/MWh.

Guvernul va cheltui aproape 150 milioane lei pentru europarlamentare, cu 50% mai mult decat in 2009

Guvernul va cheltui 148,7 milioane lei pentru organizarea alegerilor pentru Parlamentul European din acest an, cu aproape 50% mai mult decat in urma cu cinci ani. Marian Muhulet, vicepresedinte al Autoritatii.

Organizarea euroalegerilor va costa Guvernul aproape 150 de milioane de lei, cu 50% mai mult decat in 2009

Organizarea alegerilor pentru Parlamentul European din acest an vor costa Guvernul roman 148 de milioane de lei, cu aproape 50% mai mult decat alegerile din urma cu cinci ani. in 2009, Guvernul a cheltuit 98,7 milioa.

Organizarea euroalegerilor va costa Guvernul aproape 150 de milioane de lei, cu 50% mai mult decat in 2009

Organizarea alegerilor pentru Parlamentul European din acest an vor costa Guvernul roman 148 de milioane de lei, cu aproape 50% mai mult decat alegerile din urma cu cinci ani. in 2009, Guvernul a cheltuit 98,7 milioa.

Cat va cheltui Guvernul pe europarlamentare: suma este cu 50% mai mare decat in 2009

Guvernul va cheltui 148,7 milioane lei pentru organizarea alegerilor pentru Parlamentul European din acest an, cu aproape 50% mai mult decat in urma cu cinci ani. Alocarea fondurilor a fost aprobata de Executiv in sedinta de miercuri.

Profit record pentru Petrom in 2013: Acesta a fost cu 22% mai mare decat in 2012

Petrom a inregistrat in 2013 un profit record de 4,82 miliarde lei, cu 22% mai mare decat cel din 2012, in timp ce vanzarile au scazut cu opt procente, la 24,18 miliarde lei, relateaza B1 TV care citeaza datele .

Vasilescu (BNR): Salariile de la BNR sunt mai mici decat la ASF

Salariile de la Banca Na and tionala a Romaniei sunt mai mici decat la Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF), iar salariul de baza al guvernatorului BNR, Mugur Isarescu, este de 10. 000 euro pe luna, a declarat luni, consilierul guvernatorului, Adrian Vasilescu.

Grecia: Statistici mai bune decat asteptarile

Economia Greciei a inregistrat, in 2013, o scadere sub estimari, de 3,7%, evolutia fiind mai buna decat asteptarile pentru prima oara dupa izbucnirea crizei datoriilor, potrivit datelor preliminare ale Autoritatii Elene de Statistica.

Cod galben de ceata emis pentru mai multe judete. Se circula greu pe A2 si A3

Mai multe judete din tara se afla, joi dimineata, sub Cod galben de ceata. Vizibilitatea va scadea izolat si sub 50 de metri. Politistii anunta ca se circula cu dificultate pe mai multe drumuri din tara, inclusiv pe Autostrada Bucuresti Constanta A2) si pe Autostrada Bucuresti Ploiesti A3).

Mai mult stres inseamna mai multe dureri de cap?

Un nou studiu ofera dovezi pentru ceea ce banuiesc multi oameni care au dureri de cap - mai mult stres cotidian duce la mai multe dureri de cap. Au fost chestionate 5159 de persoane cu varsta cuprinsa intre 21 71 de ani cu privire la nivelul lor de stres si durerile de cap de patru ori pe an, timp de doi ani. Participantii au precizat cate dureri de cap au avut pe luna si au evaluat nivelul lor de stres pe o scala de la zero la 100.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )