Libnet.ro
UNICEF

18:15

Nominalizari BAFTA TV 2017: care sunt cele mai bune seriale ale momentului VIDEO

Adevărul Adevărul,
Nominalizari BAFTA TV 2017: care sunt cele mai bune seriale ale momentului VIDEO

Drama despre tineretea Reginei Elisabeta a II-a a primit cele mai multe nominalizari la Premiile BAFTA TV 2017. Va prezentam in continuare productiile si vedetele de televiziune care vor concura la editia din acest an. continuă pe Adevărul

Cele mai bune jocuri din 2017 conform Bafta Games Awards

Desi s-a incheiat sezonul decernarilor de premii din industria cinematografica, Bafta Games Awards tocmai a stabilit cele mai bune jocuri din 2017. in fiecare saptamana se lanseaza noi jocuri video. La ora actuala, exista atat de multe platforme si dezvoltatori, incat a devenit aproape imposibil sa stabilesti care sunt cele mai bune jocuri din 2017.

Care sunt cele mai nocive obiceiuri ce iti distrug metabolismul

Din lipsa de timp, sau pe baza stresului sunt cateva lucruri la care trebuie sa avem grija. Multe dintre obiceiurile pe care le avem sunt nocive organismului si au drept consecinta obosela si chiar.

Ce trebuie sa stim cand ne alegem mobila pentru bucatarie: unde gasim cele mai bune oferte calitate-pret. Recomandarea noastra: Lems - reduceri de pana la 50%!

La vechii greci, bucataria era considerata inima casei locul unde se intretinea focul aprins. Aceasta semnificatie se mai pastreaza si in zilele noastre, bucataria fiind locul in care petrecem cel mai mult timp cat stam acasa fie ca avem de gatit, fie ca stam la masa cu familia, fie ca ne primim prietenii in vizita. De aceea atunci cand o amenajam este nevoie sa acordam foarte multa atentie si daruire!.

Au fost anuntati castigatorii concursului foto-video cu tema Timisoara. Puteti vedea cele mai bune lucari

Au fost anuntati castigatorii concursului lansat in luna martie, de Casa de Cultura a Municipiului, care a avut ca tema Timisoara.

Cum sa decorezi ouale de Paste Cele mai bune vopseluri naturale

Nimic nu se compara cu un castron plin cu oua abia fierte si cu culorile lor frumoase. Ouale vopsite, decorate si incondeiate prin metode naturale ne trezesc tuturor multe amintiri frumoase din copilarie, legate de Paste.

Care este cea mai tradusa carte din lume, dincolo de textele religioase

Cea mai tradusa carte din lume, in afara de textele religioase, tocmai ce a primit acest titlu in urma cu putin timp. Textele religioase, cum ar fi Biblia, se numara intre cele mai traduse texte din lume, datorita numarului urias de oameni la care acestea ajung. Astfel, este lesne de inteles de ce exista un [].

LOTO 6 din 49 din 9 aprilie 2017. Care sunt numerele castigatoare la Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc

Loto 6 din 49: Noroc: Joker: Noroc Plus: Loto 5 din 40: Super Noroc: LOTO 6 din 49. Duminica, 2 aprilie vor avea loc noi trageri loto. LOTO 6 din 49. La tragerile loto de.

LOTO 6 din 49 din 9 aprilie 2017. Care sunt numerele castigatoare la Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc

Loto 6 din 49: Noroc: Joker: Noroc Plus: Loto 5 din 40: Super Noroc: LOTO 6 din 49. Duminica, 2 aprilie vor avea loc noi trageri loto. LOTO 6 din 49. La tragerile loto de.

Neffos X1 si X1 Max sunt cele mai noi smartphone-uri TP-Link din Romania

TP-Link si-a extins portofoliul cu smartphone-uri, iar Neffos X1 si Neffos X1 Max sunt cele mai noi produse care ajung pe piata. Cei de la TP-Link mizeaza pe doua telefoane cu specificatii si preturi care se adreseaza sectorului mid-range. Cele doua smartphone-uri vin in variante cu ecran de 5 inci, pentru X1, si 5,5 inci, [].

Ce limbi straine ar trebui sa invete copiii pentru o mai buna dezvoltare si crestere a oportunitatilor de atingere a succesului

Un studiu britanic pe tema importantei cunoasterii unei limbi straine pentru dezvoltarea si cresterea sanselor de succes ale copiilor a scos la iveala care sunt cele mai importante trei limbi care le pot crea oportunitati de crestere in cariera viitorilor adulti.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )