Libnet.ro
UNICEF

16:45

Nominalizari Oscar 2015. Lunetistul american, blamat si apreciat: un film de propaganda sau o oda adusa veteranilor de razboi?

Adevărul Adevărul,
Nominalizari Oscar 2015. Lunetistul american, blamat si apreciat: un film de propaganda sau o oda adusa veteranilor de razboi?

Nominalizari Oscar 2015. Drama de razboi American Sniper/ Lunetistul american, unul dintre filmele favorite in cursa pentru mult ravnita statueta, a impartit opinia publica in doua tabere, starnind numeroase controverse din cauza povestii reale care sta la baza productiei. continuă pe Adevărul

INTERVIU EXCLUSIV Clint Eastwood, despre Lunetistul american: Publicul vrea sa stie cum e sa omori 160 de oameni si sa traiesti apoi cu treaba asta

Actorul Bradley Cooper, nominalizat la Oscar 2015, si regizorul Clint Eastwood vorbesc despre filmul Lunetistul american, intr-un interviu oferit in exlusivitate pentru Romania, prin intermediul distribuitorului local Freeman Entertainment.

Oscar 2015. Filmul nominalizat care nu este pe placul Kremlinului

Oscar 2015. Filmul rus Leviathan, recompensat cu Globul de Aur si nominalizat la premiile Academiei Americane de Film la categoria Cel mai bun film strain, a fost apreciat la nivel international, insa in tara de origine nu se bucura de prea mult succes, fiind privit drept o critica adusa presedintelui Vladimir Putin si Rusiei, scrie Reuters.

Premiile Oscar 2015, favoritul meu: American Sniper

Chris Kyle ne este prezentat fara a ni se spune ca este eroul epocii noastre. invatam treptat asta. Nu este vorba numai de un tanar care invata sa omoare, ci despre un barbat care ajunge sa fie o legenda. Aceasta atitutdine masculina este recomandarea mea pentru premiile Oscar 2015.

Oscar 2015. Povestea lunetistului letal din SUA, rol pentru care Bradley Cooper a primit o nominalizare: a omorat 255 de inamici, dar a fost ucis de un camarad

Chris Kyle, pentru a carui interpretare din filmul American Sniper actorul Bradley Cooper a fost nominalizat la premiile Oscar 2015, a fost membru al trupelor SEAL si cel mai eficient lunetist din istoria Statelor Unite ale Americii, omorand 255 de inamici pe frontul de lupta din Irak. in mod ironic, acesta nu a murit in razboi, ci ucis de un camard, acasa, in Texas.

Oscar 2015. Filme criticate pentru ca au denaturat adevarul istoric

Oscar 2015. Industria cinematografica iubeste istoria, dar istoria nu iubeste filmele. Peliculele bazate pe recreerea trecutului au reprezentat un punct de interes inca de pe vremea filmelor mute, interes care nu s-a diminuat nici pana in prezent. Dar, nu de fiecare data, realitatea hollywoodiana corespunde cu adevarul istoric, fapt evidentiat recent de pelicula Selma, nominalizata la Oscar 2015.

Oscar 2015. Cinci concluzii in urma nominalizarilor din acest an

Oscar 2015. Omul Pasare a avut aripi, The Imitation Game a spart codurile, iar The Grand Budapest Hotel si-a asigurat succesul in afaceri. Dar nu toate filmele apreciate de publicul larg au intrat in cursa nominalizarilor la premiile Oscar 2015. Iata cinci concluzii in urma nominalizarilor din acest, scrise intr-o analiza marca CNN.

Lunetistul american Bradley Cooper a doborat box office-ul: Topul filmelor cu cele mai mari incasari din acest weekend

Drama de razboi American Sniper/ Lunetist american, regizat de veteranul Clint Eastwood, domina box office-ul nord-american, cu incasari de 90,2 milioane de dolari, reusind astfel sa doboare si cateva recorduri.

Lunetistul american, nominalizat la Oscar, dar criticat pentru bebelusii falsi

Cu sase nominalizari la Oscar 2015 si incasari-record pentru luna ianuarie la box office, pelicula Lunetistul american/American Sniper a fost criticata recent pentru folosirea unor bebelusi falsi foarte prost realizati, potrivit hollywoodreporter.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2367 seconds )