Libnet.ro
UNICEF

00:07

Oscar 2015. Povestea lunetistului letal din SUA, rol pentru care Bradley Cooper a primit o nominalizare: a omorat 255 de inamici, dar a fost ucis de un camarad

Adevărul Adevărul,
Oscar 2015. Povestea lunetistului letal din SUA, rol pentru care Bradley Cooper a primit o nominalizare: a omorat 255 de inamici, dar a fost ucis de un camarad

Chris Kyle, pentru a carui interpretare din filmul American Sniper actorul Bradley Cooper a fost nominalizat la premiile Oscar 2015, a fost membru al trupelor SEAL si cel mai eficient lunetist din istoria Statelor Unite ale Americii, omorand 255 de inamici pe frontul de lupta din Irak. in mod ironic, acesta nu a murit in razboi, ci ucis de un camard, acasa, in Texas. continuă pe Adevărul

Oscar 2015. Filme criticate pentru ca au denaturat adevarul istoric

Oscar 2015. Industria cinematografica iubeste istoria, dar istoria nu iubeste filmele. Peliculele bazate pe recreerea trecutului au reprezentat un punct de interes inca de pe vremea filmelor mute, interes care nu s-a diminuat nici pana in prezent. Dar, nu de fiecare data, realitatea hollywoodiana corespunde cu adevarul istoric, fapt evidentiat recent de pelicula Selma, nominalizata la Oscar 2015.

Oscar 2015. Cinci concluzii in urma nominalizarilor din acest an

Oscar 2015. Omul Pasare a avut aripi, The Imitation Game a spart codurile, iar The Grand Budapest Hotel si-a asigurat succesul in afaceri. Dar nu toate filmele apreciate de publicul larg au intrat in cursa nominalizarilor la premiile Oscar 2015. Iata cinci concluzii in urma nominalizarilor din acest, scrise intr-o analiza marca CNN.

Oscar 2015. Nominalizarile pentru premiile Academiei: mari surprize, dar si mai mari nedreptati

Oscar 2015. Nominalizarile pentru cea de-a 87-a editie a premiilor Oscar au fost adevarate surprize: unele ingrozitor de nedrepte, altele teribil de frumoase.

American Sniper la premiile oscar 2015

Ma bucur sa va anunt ca exista un film judecat cum trebuie la premiile Oscar 2015. American sniper, cel mai bun film de razboi la care ne putem astepta in vremea noastra si singurul lucru care merita vazut despre razboaiele domnului Bush, Jr.

American Sniper la premiile Oscar 2015

Premiile Oscar 2015. Ma bucur sa va anunt ca exista un film judecat cum trebuie la premiile Oscar 2015. American sniper, cel mai bun film de razboi la care ne putem astepta in vremea noastra si singurul lucru care merita vazut despre razboaiele domnului Bush, Jr.

S-au anuntat nominalizarile la Premiile Oscar 2015! Iata aici lista completa

Dupa o perioada buna de predictii, iata ca a venit si momentul adevarului! Astazi a fost data publicitatii lista oficiala a nominalizarilor pentru cea de-a 87-a editie a Premiilor Oscar, eveniment ce va avea loc pe 22 februarie 2015 la Dolby Theatre din Los Angeles.

Premiile Oscar 2015, favoritul meu: American Sniper

Chris Kyle ne este prezentat fara a ni se spune ca este eroul epocii noastre. invatam treptat asta. Nu este vorba numai de un tanar care invata sa omoare, ci despre un barbat care ajunge sa fie o legenda. Aceasta atitutdine masculina este recomandarea mea pentru premiile Oscar 2015.

Oscar 2015. Filmul nominalizat care nu este pe placul Kremlinului

Oscar 2015. Filmul rus Leviathan, recompensat cu Globul de Aur si nominalizat la premiile Academiei Americane de Film la categoria Cel mai bun film strain, a fost apreciat la nivel international, insa in tara de origine nu se bucura de prea mult succes, fiind privit drept o critica adusa presedintelui Vladimir Putin si Rusiei, scrie Reuters.

Oscar 2015. Gala va fi difuzata in exclusivitate in Romania de Digi Film si Digi 24

Premiile Oscar 2015 vor fi difuzate in exclusivitate in Romania de Digi Film si Digi 24, in direct de la Los Angeles, in noapte de 22 spre 23 februarie, de la ora 02.

Oscar 2015. Trailerele oficiale si datele de lansare in Romania ale filmelor nominalizate de Academia Americana

Oscar 2015. Drama cu accente comice Birdman/ Omul Pasare si comedia The Grand Budapest Hotel detin locul fruntas in topul nominalizarilor, cu noua mentiuni fiecare, urmate de drama biografica The Imitation Game/ Jocul codurilor. Adevarul va prezinta trailerele oficiale ale productiilor propuse pentru Cel mai bun film, dar si datele pe care acestea vor avea premiera pe marile ecrane din Romania.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )