Libnet.ro
UNICEF

00:07

Nominalizarile Oscar 2020. Cine va castiga anul acesta?

ADPM ADPM,
Nominalizarile Oscar 2020. Cine va castiga anul acesta?

Ieri au fost anuntate oficial nominalizarile la Premiile Oscar, ceremonie ajunsa anul aceasta la editia cu numarul 92. Iata ce actori si productii au sanse sa castige mult-ravnitele statuete de aur! . continuă pe ADPM

Predictii privind nominalizarile la Oscar 2020: cine are cele mai mari sanse si care ar putea fi surprizele

Academia Americana de Film anunta pe 13 ianuarie nominalizarile la premiile Oscar 2020, iar criticul prestigioasei publicatii The Hollywood Reporter a facut cateva predictii.

VIDEO Nominalizarile la OSCAR 2020 - Lista completa

Nominalizarile la premiile OSCAR 2020 au fost anuntate, luni, de Academia americana de film. Gala de decernare a premiilor OSCAR va avea loc pe 9 februarie 2020.

OSCAR 2020. Lista completa a nominalizarilor. Netflix, deja o surpriza uriasa

Academia americana de film a facut publice nominalizarile pentru editia de anul acesta a premiilor Oscar. Serviciul de streaming Netflix are nu mai putin de 24 de nominalizari pentru productiile sale.

OSCAR 2020: Nominalizarile au fost anuntate de catre Academia Americana de Film Joker si The Irishman, favorite la cele mai multe premii (VIDEO)

Academia Americana de Film a anuntat luni oficial nominalizarile pentru Premiile Oscar 2020. The Irishman, Joker, 1917 sau Once Upon a Time in Hollywood se numara printre peliculele care se vor bate la trofeul de ce.

Premiile Oscar 2020. Lista completa a nominalizarilor

Academia Americana de Film a anuntat nominalizarile la premiile Oscar 2020, iar filmele The Irishman, Once Upon a Time in Hollywood, 1917 si Joker au primit cele mai multe selectii.

Premiile Oscar 2020: lista completa a nominalizarilor

Academia a anuntat lista oficiala de nominalizari la Premiile Oscar 2020, iar pe aceasta se afla cele mai bune filme ale anului 2019. Ceremonia de decernare a premiilor va avea loc pe 9.

Nominalizari Oscar 2020: cele mai mari surprize si dezamagiri. Robert De Niro si Jennifer Lopez au fost ignorati

Pe lista nominalizarilor la premiile Oscar 2020 se regasesc multi dintre suspectii de serviciu, insa lipsesc nume importante, Academia Americana de Film facand omisiuni neasteptate, cele mai notabile fiind Robert De Niro si Jennifer Lopez.

DIETA premierului britanic. Cate kilograme si-a propus Boris Johnson sa dea jos anul acesta

Prim-ministrul britanic, Boris Johnson, are doua mari dorinte pentru anul acesta: sa scoata Marea Britanie din Ue si . sa slabeasca. Johnson spune ca nu va trece la veganism pentru ca adora sa manance.

Apple va vinde anul acesta iPhone-ul cu numarul 2 miliarde

Piata telefoanelor inteligente este uriasa. O demonstreaza si urmatoarea stire. La 13 ani de la prezentarea primului model de iPhone, Apple are sanse mari ca anul acesta sa vanda iPhone-ul cu numarul 2 miliarde.

Codul Rutier se modifica din iulie 2020. Cine nu va mai putea sa obtina permisul de conducere

Codul rutier va suferi noi modificari majore din iulie 2020. Cea mai importanta modificare intra in vigoare de la 1 iulie si ii vizeaza pe cei care vor sa obtina permisul de conducere. Iata ce conditii vor trebui sa indeplineasca acestia. Noi schimbari la Codul Rutier din iulie 2020. Ce conditie trebuie sa indeplineasca cei .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )