Libnet.ro
UNICEF

09:30

Nominalizarile la Premiile Uniunii Cineastilor din Romania 2014

Adevărul Adevărul,
Nominalizarile la Premiile Uniunii Cineastilor din Romania 2014

Uniunea Cineastilor din Romania va acorda premiile sale anuale, luni 5 mai,ora 18. 00, la Cinema Studio, in cadrul GaleiPremiilor Uniunii Cineastilor. Acest eveniment reprezinta aprecierea juriului desemnat de UCIN pentru cele mai importante realizari cinematografice si de televiziune ale anului 2013. continuă pe Adevărul

UPDATE De ce au fost invitati liderii partidelor din Romania la Ambasada SUA de la Bucuresti

Mai multi lideri ai principalelor partide din Romania au fost invitati in aceasta dupa-amiaza la Ambasada SUA din Romania pentru o intalnire cu un oficial american, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Biroul de diplomatie publica al Ambasadei a confirmat informatia, explicand pentru HotNews. ro ca Asistentul adjunct al secretarului de stat pentru Europa si Eurasia Hoyt Yee se afla la Bucuresti in data de 29 aprilie 2014 pentru o vizita de rutina in regiune. El se intalneste cu diversi lideri romani pentru a discuta aspecte referitoare la relatiile bilaterale si parteneriatul strategic. Hoyt Yee este adjunctul Victoriei Nuland, asisentul secretarului de stat american. Vom reveni cu detalii .

Care sunt cele mai populare meserii din Romania

Cea mai populara meserie din Romania este cea de profesor. Portrivit datele oficiale, peste 230. 000 de romani sunt profesori in scoli si licee, scriu jurnalistii de la gandul. info. Pe urmatorul loc se afla cei.

Reportaj: Prima fabrica de airbag-uri din Romania. Cum au ajuns americanii la Roman

Compania americana TRW Automotive a inaugurat marti, la Roman, prima fabrica deairbag-uri din Romania, in urma unei investitii de peste 25 de milioane de euro. Unitatea de productie a fost inaugurata in prezenta presedint.

La ordinea zilei: Orasul din Romania cu mai multi votanti pe listele electorale decat locuitori

Dana Grecu a prezentat, in editia de miercuri a emisiunii La ordinea zilei, situatia in care se afla orasul din Romania cu mai multi votanti pe liste decat locuitori, potrivit recensamantului din 2011.

Conducerile companiilor Enel din Romania l-au inlocuit din functie pe directorul general

Conducerile companiilor Enel din Romania l-au schimbat din functie pe Luca D'Agnese, directorul general al companiei, cu Toni Volpe, care lucreaza in grupul italian de 10 ani, potrivit unui comunicat remis redactiei.

BauMax renunta la magazinele sale din Romania

BauMax si-a anuntat luni intentia de a renunta la filialele neprofitabile din strainatate, prin vanzarea sau inchiderea lor, scrie publicatia austriaca News. at. Sunt vizate cele din Romania, Bulgaria Croatia si Turcia, care au adus retailerului austriac de bricolaj si amenajari interioare pierderi importante. Ne putem imagina chiar renuntarea la locatii si grupuri de locatii intregi, se arata in comunicatul firmei. BauMax ar avea peste un miliard de euro datorii, iar restructurarea concernului se pare ca nu poate fi realizata decat prin inchiderea pietelor sale nerentabile, din Estul Europei.

Stroe, Dacia: Rusii nu pot face masini nici la Togliatti, nici la Avtoframos, fara exporturi din Romania

Relatiile dintre industriile auto ale Romaniei si Rusiei sunt in continuare la fel cum erau inainte de izbucnirea conflictului din Crimeea, iar rusii nu pot fac automobile nici in uzina de la Avtovramos, nici in cea de la Togliatti, in lipsa exporturilor de piese si componente din Romania, a declarat Constantin Stroe, vicepresedinte Dacia, fiind intrebat cum vede relatia romano-rusa in domeniul auto, in contextul crizei din Ucraina.

Cum se lucreaza la marile companii din Romania

Spatiile de lucru informale, camerele de relaxare sau cele de joaca devin din ce in ce mai raspandite in birourile marilor companii. De ziua Muncii, WALL-STREET. RO va invita intr-un tur la sediile unor companii importante din industrii variate, de la.

Cum lucreaza angajatii companiilor de top din Romania

Spatiile de lucru informale, camerele de relaxare sau cele de joaca devin din ce in ce mai raspandite in birourile marilor companii. De ziua Muncii, WALL-STREET. RO va invita intr-un tur la sediile unor companii importante din industrii variate, de la.

Zeci de mii de romani, in pericol. O mare parte a unui oras din Romania ar putea fi maturata de ape

O mare parte din orasul Targu Jiu ar putea fi maturata de ape in orice moment, in cazul unei viituri puternice. Barajul de la intrarea in municipiu nu mai poate prelua debitul mare de apa. Autoritatile ii vor.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )