Libnet.ro
UNICEF

06:45

La ordinea zilei: Orasul din Romania cu mai multi votanti pe listele electorale decat locuitori

Antena3 Antena3,
La ordinea zilei: Orasul din Romania cu mai multi votanti pe listele electorale decat locuitori

Dana Grecu a prezentat, in editia de miercuri a emisiunii La ordinea zilei, situatia in care se afla orasul din Romania cu mai multi votanti pe liste decat locuitori, potrivit recensamantului din 2011. continuă pe Antena3

La ordinea zilei: Ionela Danciu, refuzata de un angajator de teama televizorului si a Fiscului

Ionela Danciu Briscaru, mama tripletelor din Aiud care a schimbat legea privind acordarea indemnizatiilor de crestere pentru copii, a vorbit in editia de marti a emisiunii La ordinea zilei, despre dificultatile.

Din ce in ce mai multi bancheri se indreapta catre alte domenii de activitate sau accepta oferte de munca primite din strainatate. Ce spun HR managerii din banci despre piata muncii si recrutare in 2014

Din ce in ce mai multi bancheri se indreapta catre alte domenii de activitate sau accepta oferte de munca primite din strainatate, scrie Bankingnews. ro. Pe de o parte, avand in vedere consolidarea si restrangerea dimensiunii unor banci din Romania, ar trebui sa vedem un numar mare de specialisti in domeniul bancar disponibili pe piata. In realitate insa numarul acestora este mai mic, multi bancheri aleg sa-si schimbe domeniul de activitate si ajung sa lucreze in companii in care rigurozitatea si profesionalismul lor sunt foarte apreciate, explica Nevenca Doca, Director Resurse Umane la Banca Transilvania. In opinia sa, aceasta tendinta se va pastra pe tot parcursul lui 2014 si, foarte probabil, si in anii urmatori.

UPDATE De ce au fost invitati liderii partidelor din Romania la Ambasada SUA de la Bucuresti

Mai multi lideri ai principalelor partide din Romania au fost invitati in aceasta dupa-amiaza la Ambasada SUA din Romania pentru o intalnire cu un oficial american, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Biroul de diplomatie publica al Ambasadei a confirmat informatia, explicand pentru HotNews. ro ca Asistentul adjunct al secretarului de stat pentru Europa si Eurasia Hoyt Yee se afla la Bucuresti in data de 29 aprilie 2014 pentru o vizita de rutina in regiune. El se intalneste cu diversi lideri romani pentru a discuta aspecte referitoare la relatiile bilaterale si parteneriatul strategic. Hoyt Yee este adjunctul Victoriei Nuland, asisentul secretarului de stat american. Vom reveni cu detalii .

Producatorii din constructii: Industrii mari vor pleca din Romania si vor lasa mii de angajati pe drumuri. Ce risca Romania o data cu cresterea accizelor la gaze si carburant?

Liberalizarea pretului la gaze, perceperea unor suprataxe la carburant, precum si impunerea unui tarif de cogenerare in cazul energiei electrice vor face ca tot mai multi producatori din industrii cheie si companii puternice prezente pe plan local sa.

Producatorii din constructii: Industrii mari vor pleca din Romania si vor lasa mii de angajati pe drumuri. Ce risca Romania o data cu cresterea pretului la gaze si carburant?

Liberalizarea pretului la gaze, perceperea unor suprataxe la carburant, precum si impunerea unui tarif de cogenerare in cazul energiei electrice vor face ca tot mai multi producatori din industrii cheie si companii puternice prezente pe plan local sa.

Munca in strainatate: de trei ori mai multi barbati decat femei vor sa emigreze

Posibilitatea de a obtine un loc de munca in strainatate atrage tot mai multi romani, in special din randul barbatilor, o arata un studiu realizat de site-ul de joburi Tjobs. ro . De trei ori mai multi barbati decat femei isi doresc sa munceasca in.

Mai multi stelisti spionati la meciul cu FC Brasov

Mai multi trimisi ai clubului Olympiakos Pireu se vor afla, luni seara, in tribuna oficiala a stadionului Steaua.

Romanii vor cheltui cu 5% mai multi bani pe vacantele interne: care sunt destinatiile de top

Tendintele anului 2014 arata mai multi turisti comparativ cu 2013, dar si sejururi cu pana la 5% mai scumpe, ajungand la o valoare medie a pachetului achizitionat de 638 de lei pentru destinatii interne si 1. 578 lei pentru cele externe, arata un studiu.

O noua televiziune va emite in Romania din 5 mai

Compania Chello Central Europe va lansa o noua televiziune in Romania - C8 -, ce va emite incepand din 5 mai si va inlocui postul Animax.

Asa va arata BULETINUL DE VOT din 25 mai. BEC a prezentat macheta care va fi folosita la alegerile pentru PE

Purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet, a prezentat, intr-o conferinta de presa, macheta buletinului de vot ce va fi folosit la alegerile europarlamentare din 25 mai, pe cele opt pagini ale buletinului fiind.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )