Libnet.ro
UNICEF

18:45

Nominalizarile SAG Awards 2021. Cine are sanse de castig?

ADPM ADPM,
Nominalizarile SAG Awards 2021. Cine are sanse de castig?

Nominalizarile pentru SAG Awards 2021 au fost anuntate, iar productiile Da 5 Bloods, Ma Raineys Black Bottom, Minari, One Night in Miami si The Trial of the Chicago 7 se numara printre favorite! . continuă pe ADPM

Romanii nominalizati la Kids Choice Awards 2021

Din nou, o serie de artisti romani sunt nominalizati la Nickleodeon - Kids Choice Awards 2021, gala de premiere ce va avea loc in Statele Unite ale Americii. Iata despre cine este vorba! .

Calendar crestin ortodox, vineri, 5 februarie 2021. Cine a fost Sfanta Mucenita Agata si ce rugaciune e bine sa spui

Data de 5 februarie este marcata in calendarul crestin ortodox de sarbatoarea Sfintei Mucenite Agata. Cine a fost aceasta Sfanta si ce rugaciune trebuie sa-i adresam ei in aceasta zi. Cine a fost Sfanta Mucenita Agata Sfanta Mucenita Agata a ramas in memoria crestinilor pentru viata ei plina de intelepciune. Agata a fost o fecioara .

Concurenta de la Puterea Dragostei, la Survivor Romania 2021? Cine este vedeta care ar putea sa faca parte din celebrul reality show

Survivor Romania isi deschide bratele pentru un nou concurent? Mai exact, se zvoneste ca ar fi vorba despre o fosta participanta la emisiunea Puterea Dragostei. Cine este vedeta care ar putea sa faca parte de celebrul show sportiv? Survivor Romania 2021: posibila noua concurenta e o fosta participanta la show-ul Puterea Dragostei Survivor Romania a .

Surpriza uriasa la Survivor Romania 2021! Cine sunt cei 4 concurenti care se alatura competitiei de la Kanal D

Surpriza uriasa pentru fanii emisiunii Survivor Romania 2021! Patru noi concurenti se alatura competitiei sportive si accepta provocarile de pe taramul exotic, departe de familie si de lucrurile cu care erau obisnuiti. Survivor Romania 2021: 4 noi concurenti Sezonul 2 al emisiunii Survivor Romania 2021 mai provoaca alti concurenti, veniti de data aceasta in a .

Calendar ortodox, 4 februarie 2021. Cine a fost Sfantul Isidor si ce rugaciune speciala e bine sa rostesti

Data de 4 februarie este marcata in calendarul crestin ortodox de o sarbatoare importanta. Cine este Sfantul Cuvios Isidor, caruia trebuie sa ne rugam in aceasta zi si cum ne ajuta ruga sa sa ne recapatam increderea in noi insine. Sfantul Cuvios Isidor Pelusiotul, 4 februarie Calendarul crestin ortodox il pomeneste pe data de 4 .

Anul scolar 2020-2021. Cine revine fizic in scolile din Romania, incepand de luni. Atentie, unii copii vor invata de acasa

Presedintele Klaus Iohannis a avut azi o sedinta de lucru la Palatul Cotroceni, la care au participat mai multi membri ai guvernului, printre care ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu si ministrul Educatiei Sorin Campeanu. La aceasta sedinta de lucru s-a discutat despre redeschiderea scolilor din data de 8 februarie, data la care incepe semestrul al doilea .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )