Libnet.ro
UNICEF

01:05

Notre Dame - Interiorul arata ca dupa bombardament, spune un inalt prelat din Paris

Hotnews Hotnews,
 Notre Dame - Interiorul arata ca dupa bombardament, spune un inalt prelat din Paris

Interiorul catedralei arata ca dupa bombardament, spune, citat de AFP, vicarul general al arhidiocezei pariziene, Philippe Marsset. Sunt 850 de ani de cand catedrala a fost construita, a rezistat la razboaie, la bombardamente, a rezistat la tot, spune cel care a fost printre primii oameni care au intrat in cursul noptii in interiorul catedralei devastate de foc. Totul era negru in jur, iar in spate marea cruce galbena era iluminata de flacari. Era impresionant, spune Marsset. continuă pe Hotnews

Incendiul de la Notre-Dame: Nimic nu arata ca a fost un act intentionat / Cel mai probabil a fost un accident (Procurorul Parisului)

Incendiul de la Catedrala Notre-Dame a fost cel mai probabil rezultatul unui accident si nu exista niciun semn care sa arate ca focul a fost pus, a spus procurorul Parisului Remy Heitz, relateaza Reuters si AFP. Cinci companii lucrau la renovarea catedralei, iar angajatii sunt audiati.

VIDEO Cum arata catedrala Notre-Dame dupa incendiu, primele imagini

Catedrala Notre-Dame din Paris a fost devastata luni seara de un incendiu violent care a facut ca acoperisul, dar si sageata celui mai vizitat monument istoric din Europa sa se prabuseasca. Totusi, structura a fost salvata, iar pagubele reduse prin interventia pompierilor. Pe contul de Twitter al Notre-Dame au fost postate mai multe imagini si filmulete dupa incendiu. Notre-Dame conservata online, in imagini 3D, jocuri si secvente de realitate virtuala.

LIVETEXT FOTO VIDEO Catedrala Notre-Dame, una dintre emblemele Parisului, devastata de un incendiu violent / Acoperisul monumentului s-a prabusit / Macron: Vom reconstrui Notre-Dame

Catedrala Notre-Dame din Paris este devastata luni seara de un incendiu violent care a facut ca acoperisul, dar si sageata celui mai vizitat monument istoric din Europa sa se prabuseasca, provocand emotii imense in Franta. Cladirea a fost evacuata. Nu exista raniti. Structura cladirii pare sa fi fost salvata totusi in integritatea sa. Incendiul este posibil legat de lucrarile de renovare, Vom reconstrui Notre-Dame. Ce a fost mai rau a fost evitat, chiar daca batalia nu este inca pe deplin castigata, a declarat presedintele Macron. -------01:35 Pe contul de Twitter al Catedralei sunt postate primele poze cu interiorul vezi in continut)01:00 Recapitulare. Ce stim pana acum despre distrugerile suferite: acoperisul si turla sageata s-au prabusit, dar coloana de piatra de sustinere nu este afectata, doar unul dintre vitralii care era an renovare a picat; cele 16 statui au fost date jos acum 4 zile pentru renovare; din incendiu au fost recuperate atat Coroana de Spini a Mantuitorului, cat si Tunica Sf. Ludovic si mai multe obiectele importante sunt in siguranta00:45 Macron: Vom reconstrui Notre-Dame. Ce a fost mai rau a fost evitat, chiar daca batalia nu este inca pe deplin castigata.

VIDEO Incendiul devastator de la Catedrala Notre Dame. Focul a fost stins complet/ Ancheta privind cauzele continua

Puternicul incendiu care a mistuit acoperisul si turla Catedralei Notre Dame din Paris a fost stins in cursul diminetii de marti, dupa ore de lupta cu focul. Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un simplu accident, insa ancheta continua. Este tot ce autoritatile franceze pot spune la ore bune de la momentul dramatic in care vestea incendiului a facut inconjurul lumii, oamenii urmarind live cum flacarile distrugeau monumentul istoric, unul dintre simbolurile culturii europene. intre timp, mai multi lideri si-au exprimat solidaritatea fata de Franta, iar presedintele Emmanuel Macron a promis ca monumentul va fi reconstruit. Donatiile pentru reconstructia catedralei Notre-Dame au ajuns, marti dupa-amiaza, la 750 milioane de euro.

VIDEO Notre Dame conservata online, in imagini 3D, jocuri si secvente de realitate virtuala

Ca monument de importanta mondiala, catedrala Notre-Dame este reprodusa/prezentata detaliat in numeroase versiuni 3D, de realitate virtuala si chiar redata fidel in interiorul unui joc. Va prezentam mai jos patru astfel de clipuri.

FOTO/VIDEO Catedrala Notre-Dame, una dintre emblemele Parisului, devastata de un incendiu violent / Acoperisul monumentului s-a prabusit / Macron: Vom reconstrui Notre-Dame

Catedrala Notre-Dame din Paris a fost devastata luni seara de un incendiu violent care a facut ca acoperisul, dar si sageata celui mai vizitat monument istoric din Europa sa se prabuseasca, provocand emotii imense in Franta si in lume. Nu exista raniti. Pompierii au reusit sa salveze in intregime structura edificiului. Incendiul este posibil sa fie legat de lucrarile de renovare. Vom reconstrui Notre-Dame. Ce a fost mai rau a fost evitat, a declarat presedintele Macron. -------02:30 Un important om de afaceri francez a promis o donatie de o suta de milioane de euro pentru reconstructia catedralei01:00 Ce stim pana acum despre distrugerile suferite: acoperisul si turla sageata s-au prabusit, dar structura a fost salvata in intregime; turnul nordic a rezistat, doar unul dintre vitralii. FOTO Cum arata catedrala Notre-Dame dupa incendiu FOTOGALERIE Notre Drame. Principalele titluri din presa francezaTrei semnale de presa trase de-a lungul timpului despre problemele catedralei.

Sefii de state din toata lumea, reactii emotionante dupa tragedia de la Notre-Dame! Ce spune presedintele Iohannis despre flacarile ce au mistuit 850 de ani de istorie

Scena internationala a fost cutremurata, luni, de tragedia de la Catedrala Notre-Dame, acolo unde monumentul civilatiei crestine din Europa, care a fost ridicat in 1345, a fost cuprins de flacari. Liderii.

Notre Dame, in flacari: imaginile care iti arata proportiile dezastrului

Notre Dame, catedrala simbol din Paris, e in flacari. Echipele de pompieri incearca sa controleze incendiul, dar operatiunea nu-i deloc simpla. Incendiul a izbucnit la ora 19:50, ora Romaniei. Un incendiu devastator a cuprins catedrala Notre Dame din Paris in seara zilei de 15 aprilie. La ora 19:50, ora Romaniei, au aparut primele informari cu [] .

Mesajul lui Putin catre Macron, dupa incendiul de la Notre-Dame

Presedintele rus Vladimir Putin i-a transmis omologului sau francez Emmanuel Macron ca incendiul de la Catedrala Notre-Dame din Paris a provocat durere in inima concetatenilor sai si s-a declarat dispus sa trimita specialisti rusi in ara medievala pentru a restaura acest monument istoric, arata site-ul Kremlinului.

IOHANNIS, DESPRE INCENDIUL DE LA NOTRE-DAME: Romania este alaturi de Franta

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, ieri, un mesaj in care arata ca Romania este alaturi de Franta in contextul incendiului de la catedrala Notre-Dame.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )