Libnet.ro
UNICEF

09:00

Un nou bilant al inundatiilor din Franta

România Liberă România Liberă,
 Un nou bilant al inundatiilor din Franta

Patru persoane au murit si alte 24 au fost ranite de la inceputul inundatiilor in Franta, a anuntat sambata premierul francez, Manuel Valls, indicand o crestere fata de numarului precedent de doua victime, relateaza AFP, citata de Agerpres. continuă pe România Liberă

Bilant tragic in Franta: Patru oameni au murit si 24 au fost raniti in inundatii. Sena a atins cel mai ridicat nivel din ultimele decenii (VIDEO)

Situatie disperata in Paris, unde apele Senei au depasit sase metri. Cel putin patru oameni si-au pierdut viata si 24 au fost raniti in inundatiile din Franta, informeaza B1 TV. Bilantul tragic.

Un elicopter SMURD s-a prabusit in Republica Moldova. Echipajul era format din romani. Patru persoane au murit (VIDEO)

UPDATE: Printre victime se afla un asistent, un medic femeie de la SMURD, pilotul si copilotul, informeaza bzi. ro. UPDATE: Primarul satului a spus ca s-au depistat patru cadavre, trei dintre ele carbonizate.

Trupurile celor patru persoane care au murit in accidentul aviatic SMURD din Republica Moldova, repatriate (VIDEO)

Tragedia aviatica SMURD in care patru persoane si-au pierdut viata a impresionat atat Romania, cat si Republica Moldova, arata B1 TV. intre timp, mai multi experti ai Inspectoratului.

FOTO+VIDEO. Un elicopter SMURD de la Iasi s-a prabusit in Republica Moldova. Patru persoane au murit. Primele marturii

Un elicopter SMURD Iasi s-a prabusit in raionul Cantemir in timp ce se indrepta spre Cahul pentru a prelua un pacient. Patru persoane au murit, anunta Radio Romania Chisinau.

Un milion de lei pentru familiile celor patru persoane decedate in urma prabusirii elicopterului SMURD

Famiilile celor patru membri ai echipajului SMURD Iasi vor primi un milion de lei, a anuntat premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, in cadrul sedintei de Guvern.

Atac sinucigas impotriva unui tribunal din Afganistan. sase persoane au murit

Patru kamikaze talibani s-au detonat, miercuri, intr-un tribunal din estul Afganistanului, sase persoane murind in urma acestui atac.

PREZENTARE Cu ei vom defila la Euro 2016 - Lotul Romaniei pentru turneul final european din Franta

Anghel Iordanescu a definitivat lotul cu care va abordat Euro 2016, competitie unde Romania va debuta pe 10 iunie, pe Stade de France, impotriva tarii gazda, Franta. Media de varsta a celor 23 de jucatori este de 28. 5 ani. Lotul tricolorilor este cotat la 55. 95 de milioane de euro, conform Transfermarkt. com. Intra in material pentru a vedea o PREZENTARE a lotului tricolorilor.

Turneul EURO 2016 din Franta, posibila tinta pentru atacurile teroriste

Statele Unite avertizeaza oficial ca turneul EURO 2016, care va avea loc in Franta in perioada 10 iunie-10 iulie, este o tinta pentru atacurile teroriste. Numarul mare de turisti care vor vizita.

Klaus Iohannis, mesaj de condoleante pentru victimele accidentului aviatic. Din pacate, patru vieti au fost curmate pentru a salva o alta viata

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante pe pagina sa de Facebook pentru familiile victimelor accidentului aviatic din Republica Moldova, in care a fost implicat un.

Nu este exclusa varianta numirii unui nou premier tehnocrat din toamna. Ipoteza incendiara lansata din interiorul Administratiei Prezidentiale

Informatii incendiare vin chiar din partea Administratiei Prezidentiale, in contextul numirii unui nou prim-ministru dupa alegerile parlamentare din toamna lui 2016. Se pare ca dezvaluirile vin chiar din.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )