Libnet.ro
UNICEF

21:00

Nou centru pentru refugiati la Timisoara, cel mai mare din lume

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nou centru pentru refugiati la Timisoara, cel mai mare din lume

Un nou centru pentru refugiati a fost construit la Timisoara, chiar langa cel care functiona deja, la eveniment fiind prezent si ministrul de Interne, Marcel Vela. Acesta a subliniat ca este vorba despre o investitie realizata din fonduri europene. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului General pentru Migranti este cel mai mare centru de acest fel din lume, potrivit News. continuă pe Ziarul Bursa

Cel mai mare site pentru adulti schimba regulile jocului: milioane de clipuri, sterse peste noapte

Pornhub se confrunta cu cel mai mare scandal din istoria site-ului. Din acest motiv, milioane de site-uri au fost sterse peste noapte si nu este clar ca masura ar fi suficienta. Administratorii.

VIDEO Cel mai mare strat de zapada din Romania, la Balea Lac

Cel mai mare strat de zapada din Romania este de 65 de centimetri, la Balea Lac, la 2. 034 de metri altitudine, in Muntii Fagaras, a precizat luni, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al Centrului Meteorologic Regional Transilvania Sud, Narcisa Milian.

Giannis Antetokounmpo a semnat cel mai mare contract din istoria NBA Cati bani va primi jucatorul celor de la Milwaukee Bucks

Baschetbalistul grec de origine nigeriana Giannis Antetokounmpo a semnat cel mai mare contract din istoria NBA, cu echipa Milwaukee Bucks.

Cel mai mare strat de zapada din tara se regaseste la Balea Lac

Cel mai mare strat de zapada din Romania este de 65 de centimetri, la Balea Lac, la 2. 034 de metri altitudine, in Muntii Fagaras, a precizat luni purtatorul de cuvant al Centrului Meteorologic Regional.

CORONAVIRUS |Italia, cel mai mare numar de decese din Europa cauzate de Covid-19, devansand Marea Britanie

Italia a ajuns, sambata, la cel mai mare numar de decese cauzate de noul coronavirus din Europa de la inceputul pandemiei, bilantul total fiind de 64. 036 morti, depasind Marea Britanie. Italia are cel mai.

CORONAVIRUS: Italia a ajuns la cel mai mare numar de decese din Europa, devansand Marea Britanie

Italia a ajuns sambata la cel mai mare numar de decese cauzate de coronavirus din Europa de la inceputul pandemiei, bilantul total fiind de 64. 036 morti, depasind Marea Britanie la acest record negativ dramatic, relateaza AFP si News. ro.

Coronavirus Suedia: Este cel mai mare bilant al deceselor inregistrat in noiembrie din 1918, anul in care a izbucnit gripa spaniola

Suedia a inregistrat mai multe decese luna trecuta decat in orice alta luna noiembrie in peste 100 de ani, a raportat Agentia suedeza de Statistica, relateaza The Local. se.

Pandemia afecteaza cea mai mare fabrica de ciorapi din Romania. Productia Ciserom Sebes a scazut cu 25% in 2020

Producatorul de ciorapi Ciserom din Sebes, cel mai mare din Romania care activeaza pe aceasta piata, resimte din plin efectele pandemiei.

Cel mai scump proiect imobiliar din Romania pare din filme SF: cumparaturi cu drona, telegondola la aeroport

Cel mai mare proiect imobiliar din Romania va fi realizat la Cluj si va include 10. 000 de apartamente, cladiri de birou, un mall urias, scoli, parcuri si sali de conferinte. Costurile vor depasi 700 de milioane de euro.

Mariuca, tanara de 17 ani incendiata de un criminal in serie eliberat conditionat a fost transferata la un centru pentru mari arsi din Germania, cu bani stransi de supravietuitorii incendiului din Colectiv

Mariuca, tanara in varsta de 17 ani din Mehedinti incendiata in luna iunie de un barbat condamnat pentru uciderea a 5 oameni si eliberat conditionat, a fost transferata, pentru procedurile de recuperare, intr-un centru pentru mari arsi din Germania. Transferul a fost posibil dupa ce supravietuitorii incendiului din clubul Colectiv au strans bani din donatii pentru tratamentul tinerei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )