Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un nou clip face furori pe Youtube. Panamera, cea mai in voga piesa a momentului, a trecut de 10 milioane de vizualizari (VIDEO)

B1 B1,
Un nou clip face furori pe Youtube. Panamera, cea mai in voga piesa a momentului, a trecut de 10 milioane de vizualizari (VIDEO)

O noua piesa face furori pe Youtube. Este vorba de cantecul Panamera, interpetat de Lino Golden, impreuna cu Aspy. Videoclipul a reusit performanta sa depaseasca 10 milioane de vizualizari pe. continuă pe B1

Studentii de la cea mai mare universitate din tara intra in greva japoneza: Atitudinea ministrului Educatiei fata de universitatile de top inspira neincredere

Studentii de la cea mai mare universitate din tara, UBB, au anuntat ca intra de maine, 18 aprilie, intra in greva japoneza. Ei isi justifica gestul prin atitudinea pe care a afisat-o ministrul Educatiei fata de universitatile de top in cadrul ultimei conferinte de presa.

Marturisirile unei angajate Facebook: Am avut parte de cea mai toxica experienta de munca din viata mea

O fosta angajata Facebook a povestit pentru The Guardian ca acolo a avut parte de cea mai toxica experienta de munca. Sarcina ei in cadrul diviziei de Trending era sa aleaga ce link-uri sa apara in.

Care este cea mai profitabila companie petroliera din lume

Aramco din Arabia Saudita este cea mai profitabila companie petroliera din lume, fiind evaluata la 2. 000 de miliarde de dolari. Compania produce zilnic 10 milioane de barili de petrol, scrie Bloomberg.

Romania a avut cea mai mare crestere a importurilor in UE in primele doua luni

Nivelul cu care au crescut importurile Romaniei in primele doua luni ale acestui an fata aceeasi perioada din 2017s-a ridicat la 14%, aceasta fiind cea mai mare valoarea inregistrata intr-o tara UE, arata datele institutului european de statistica Eurostat.

Cea mai mare actiune de reimpadurire are loc pe muntele dacilor. Romanii sunt chemati sa planteze 15.000 de puieti

Peste 85. 000 de puieti vor fi plantati in aceasta primavara in muntii Orastiei. 000 dintre ei vor ajunge in Muntii Godeanu, ale carui paduri au fost afectate in ultimul deceniu de mai multe catastrofe.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )