Libnet.ro
UNICEF

09:31

Romania a avut cea mai mare crestere a importurilor in UE in primele doua luni

Adevărul Adevărul,
Romania a avut cea mai mare crestere a importurilor in UE in primele doua luni

Nivelul cu care au crescut importurile Romaniei in primele doua luni ale acestui an fata aceeasi perioada din 2017s-a ridicat la 14%, aceasta fiind cea mai mare valoarea inregistrata intr-o tara UE, arata datele institutului european de statistica Eurostat. continuă pe Adevărul

Tara noastra inregistreaza cea mai mare crestere a salariilor din Europa

Dochia: Avand in vedere executia bugetara pe primele luni ale anului si deficitul foarte mare care se contureaza, este posibil ca majorarile continue de salarii sa creeze dezechilibre serioase, mai ales in ceea ce priveste bugetul public * Florin Jianu, CNIPMMR: Pericolul care ne pandeste pe noi, ca economie, este ca mediul public se decupleaza de mediul privat prin stabilirea unor salarii discretionare, in detrimentul economiei reale Tara noastra inregistreaza cea mai mare crestere a salariilor din Europa, potrivit statisticilor, si este evident faptul ca acest lucru se datoreaza, in primul rand, masurilor de majorare a salariilor in sectorul public, adoptate de Guvern in aceasta perioada, precum si cresterii salariului minim, considera analistul financiar Aurelian Dochia.

Detalii despre ultimul sezon Game of Thrones, dezvaluite din greseala printr-un mesaj al echipei: cea mai mare batalie a necesitat 55 de nopti de filmari

Ultimul sezon Game of Thrones va avea premiera abia in 2019, insa echipa a terminat ceea ce va fi cea mai mare batalie din istoria serialului si poate chiar din istoria televiziunii. Scena grandioasa a necesitat 55 de nopti consecutive de filmari, dupa cum a dezvaluit un asistent de regie, care fara sa realizeze a oferit si cateva spoilere. De prisos sa spunem ca urmatorul text contine informatii pe care poate nu v-ati dori sa le stiti.

Povestea celor doi frati din Republica Moldova care au creat cea mai mare editura din Romania

Ai carte potrivitasi canale diversificate de distributie, ai partesi de o crestere sigurae Litera de capatai a unei afaceri de familie ce ar putea ajunge anul acesta la 16-17 milioane de euro.

EXPLOZIE cumplita la cea mai mare MINA din Bolivia! Cel putin 8 morti si 15 raniti

O explozie intr-o mina din Bolivia a provocat, miercuri, moarte a cel putin 8 oameni si ranirea a altor 15. Incidentul care a avut loc in exploatarea minieraHuanuni, una din cele mai mari din Bolivia, a.

Cea mai mare sala de jocuri in realitate virtuala din Romania se deschide in Bucuresti in acest weekend

UniVrse va dispune de gadgeturi precum platformele KatWalk, cele mai multe perechi de ochelari VR HTC Vive din Romania, simulatoare de curse si escape room.

iNCEPE! 12 nave de RAZBOI americane se indreapta catre Siria. Cea mai mare CONCENTRARE DE FORTE de la invazia din Irak

Statele Unite au decis trimiterea a 12 nave de razboi inspre Siria, in cadrul celei mai mari concentrari de forte navale ale SUA de la invazia trupelor din Irak, din 2003. Printre navele trimise inspre Siria se.

Vitel unic in Romania, obtinut prin transfer de embrioni, dupa exact 40 de ani de la cea mai mare reusita a Romaniei in domeniu

Primul vitel din rasa Wagyu a fost obtinut de specialistii de la Semtest BVN din Sangeorgiu de Mures, din judetul Mures. Aceasta rasa de bovine este una de carne, foarte scumpa, fara colesterol, cu Omega 3 si Omega 6.

Cea mai mare universitate din Romania protesteaza fata de repartizarea locurilor bugetate pentru Admiterea 2018

Conducerea Universitatii Babes-Bolyai se declara revoltata de repartizarea locurilor bugetate pentru anul universitar 2018-2019 si solicita ministrului Educatiei Nationale revizuirea acesteia, precum si transparentizarea criteriilor de repartizare a locurilor pentru admitere.

VIDEO Xi Jinping a asistat la cea mai mare parada navala din istoria Chinei

Xi Jinping a asistat joi la o parada militara impresionanta in Marea Chinei de Sud si s-a declarat, cu acest prilej, pentru edificarea unei marine chineze puternice. Vizita si apelul presedintelui chinez vin in contextul cresterii tensiunilor legate de disputele teritoriale din zona.

Consiliul Concurentei a amendat cinci centre medicale si doua banci de celule stem: Cea mai mare sanctiune a fost primita de MedLife

Consiliul Concurentei a amendat cinci centre medicale si doua banci de celule stem care au incheiat intelegeri anticoncurentiale pe piata serviciilor medicale. Sanctiuni au primit centrele medicale Medicover Ho.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2173 seconds )