Libnet.ro
UNICEF

17:45

Nou convoi umanitar din partea Rusiei pentru Ucraina

România Liberă România Liberă,
Nou convoi umanitar din partea Rusiei pentru Ucraina

Rusia se pregateste sa trimita in estul Ucrainei un al saselea convoi umanitar care va transporta medicamente si combustibil, a anuntat un oficial din cadrul Ministerului rus pentru Situatii de Urgenta, Oleg Voronov. continuă pe România Liberă

Ucraina: Un nou convoi umanitar rusesc a ajuns la Lugansk si Donetk

Un al patrulea convoi umanitar rusesc a ajuns, vineri, la Lugansk si Donetk, in estul Ucrainei, relateaza RIA Novosti. Transporturile trimise de Moscova au fost indelung contestate de autoritatile ucrainene, care.

Rusia pregateste un nou convoi umanitar pentru estul Ucrainei

Moscova se pregateste sa trimita in estul Ucrainei un al saselea convoi umanitar care va transporta medicamente si combustibil, a anuntat un oficial din cadrul Ministerului rus pentru Situatii de Urgenta.

Ce achizitii a facut deja TVR din fonduri bugetare pentru transmisia TV in Republica Moldova

TVR a anuntat vineri ca si-a deschis filiala in Republica Moldova, la cateva zile dupa ce Guvernul a adoptat, un act normativ ce permite Televiziunii publice sa efectueze plati in avans de pana la 100% din fonduri publice pentru producerea si difuzarea emisiunilor de televiziune in strainatate in limba romana, cat si pentru amenajarea spatiilor de productie si emisie ale posturilor sale de televiziune din strainatate. Datele din Sistemul Electronic de Achizitii Publice arata ca TVR a atribuit deja din fonduri bugetare doua contracte in aceasta luna pentru achizitia de echipamente necesare transmisiei TVR in Republica Moldova.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )