Libnet.ro
UNICEF

12:45

Nou cutremur in Vrancea. Seismul a avut magnitudinea 2,9 pe scara Richter

Adevărul Adevărul,
Nou cutremur in Vrancea. Seismul a avut magnitudinea 2,9 pe scara Richter

Un cutremur cu magnitudinea de 2,9 pe scara Richter s-a produs, joi, in judetul Vrancea, la o adancime de 113 kilometri, anunta Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pamantului INCDFP). continuă pe Adevărul

Cutremur puternic in Argentina. Seismul a avut magnitudinea de 6,4

Un cutremur de pamant cu magnitudinea 6,4 s-a produs luni la sud de orasul Ushuaia din sudul extrem al Argentinei, au anuntat specialistii de la Serviciul de prospectare geologica al Statelor Unite USGS), citati.

Nou cutremur de suprafatain Grecia. Seismul, resimtit puternic si in Italia

Un nou cutremur de suprafata, cu magnitudinea de 5,7, s-a produs marti dupa-amiaza in sudul Greciei, anunta Institutul american de geofizica USGS), miscarea telurica fiind resimtita puternic inclusiv in It.

Un nou CUTREMUR PUTERNIC: 5,6 GRADE! PANICA TOTALA! Specialistii sunt in alerta

Un cutremur cu magnitudinea 5,6 s-a produs marti in Grecia, conform Serviciului de prospectare geologica al Statelor Unite USGS). Seismul a avut epicentrul la 47 de kilometri de.

Un nou CUTREMUR PUTERNIC: 5,7 GRADE! PANICA TOTALA! Specialistii sunt in alerta

Un cutremur cu magnitudinea 5,7s-a produs marti in Grecia, conform Serviciului de prospectare geologica al Statelor Unite USGS). Seismul a avut epicentrul la 47 de kilometri de.

Un nou CUTREMUR a ZGUDUIT Romania! Zonele unde S-A RESIMTIT seismul

Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului INFP) a anuntat ca un cutremur, cu magnitudinea 2,5 grade pe scara Richter, s-a produs in judetul Vaslui. De asemenea, specialistii au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2485 seconds )