Libnet.ro
UNICEF

01:05

Un nou deces din cauza meningitei. Tanara de 15 ani din Vaslui transferata in coma la un spital din Iasi a murit!

Antena3 Antena3,
Un nou deces din cauza meningitei. Tanara de 15 ani din Vaslui transferata in coma la un spital din Iasi a murit!

Adolescenta de 15 ani din Vaslui diagnosticata cu meningita meningococica si care a fost transportata in coma in Iasi a murit in spital. Fata, care provine dintr-un centru al Directiei pentru. continuă pe Antena3

inca o adolescenta a murit din cauza meningitei. Tanara avea 15 ani si era din Vaslui

Adolescenta din Vaslui suspecta de meningita menigococica, transportata in stare grava la Iasi, a decedat, a declarat, pentru HotNews, managerul Spitalului de Boli Infectioase Sfanta Parascheva din Iasi, medicul Carmen Dorobat.

Asculta muzica in casti si citea mesaje pe telefon. Adolescenta de 15 ani a traversat fara a fi atenta la ce se intampla in jurul ei. Cu doar cateva secunde inainte a incercat sa se fereasca

O eleva de 15 ani din Belarus a murit din cauza neatentiei sale. Adolescenta traversa o cale ferata, in timp ce asculta muzica in casti si citea mesaje pe telefon. Nu a vazut sau auzit trenul, iar.

Catalin Radulescu, prima reactie dupa ce un deputat a anuntat ca paraseste PSD din cauza sa: Colegul nostru a venit de la PD-L de putin timp

Deputatul social-democrat Catalin Radulescu a comentat, luni, vestea ca un alt deputat a plecat din PSD din cauza sa. Am mers cu el la o intalnire electorala in Arges, nu mi-a zis nimic. Colegul nostru a.

inca un deces cauzat de meningita. Fata de 15 ani adusa in coma de la Vaslui a murit intr-un spital din Iasi

Adolescenta in varsta de 15 ani care a fost transferata marti de la Vaslui la Iasi, cu suspiciune de meningita meningococica, a murit.

inca o suspiciune de meningita meningococica. O adolescenta de 15 ani din Vaslui, transferata in stare grava la Iasi

O adolescenta in varsta de 15 ani a fost trimisa, marti, in stare grava la un spital din judetul Iasi, fiind suspecta de meningita meningococica.

Suspiciune de meningita la Vaslui. O adolescenta de 15 ani, transferata in coma la o clinica din Iasi

O adolescenta in varsta de 15 ani de la un centru social al Directiei pentru Protectia Copilului din Vaslui a ajuns la spital in stare grava, cu suspiciune de meningita pneumococica.

Belarus suspenda exporturile de combustibili din cauza petrolului de calitate proasta furnizat de rusi

Belarus a suspendat exporturile de produse petroliere usoare, benzina si motorina catre Ucraina, Polonia si tarile baltice, din cauza calitatii proaste a petrolului rusesc, a anuntat marti principalul exportator al tarii, scrie Moscow Times.

Claudia Patrascanu, discutii cu Gabi Badalau, din cauza sarcinii! A spus lucrurilor pe nume

Claudia Patrascanu, discutii cu Gabi Badalau, din cauza sarcinii! A spus lucrurilor pe nume. Cititi mai multe pe spynews. ro.

Tudorel Toader, mesaj de plecare din fruntea Ministerului Justitiei: Doi ani si doua luni. Am facut parte din trei guverne

Tudorel Toader a transmis un mesaj inainte de a pleca din fruntea Ministerului Justitiei. Toader a multumit premierilor si ministrilor cu care a colaborat in cei doi ani in care a ocupat functia de ministru.

Slobozia - studiu de caz. The Guardian scrie despre criza de personal medical din Romania din cauza emigratiei

The Guardian scrie despre lipsa personalului medical din sistemul romanesc, dupa ce mii de doctori au hotarat sa paraseasca tara. Publicatia ia ca studiu de caz sectia de neonatologie dintr-un spital din Slobozia, unde o doctorita care trebuia sa se pensioneze acum cativa ani a ajuns sa lucreze mai mult ca oricand, din cauza exodului cadrelor medicale.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )