Libnet.ro
UNICEF

10:00

Slobozia - studiu de caz. The Guardian scrie despre criza de personal medical din Romania din cauza emigratiei

Hotnews Hotnews,
 Slobozia - studiu de caz. The Guardian scrie despre criza de personal medical din Romania din cauza emigratiei

The Guardian scrie despre lipsa personalului medical din sistemul romanesc, dupa ce mii de doctori au hotarat sa paraseasca tara. Publicatia ia ca studiu de caz sectia de neonatologie dintr-un spital din Slobozia, unde o doctorita care trebuia sa se pensioneze acum cativa ani a ajuns sa lucreze mai mult ca oricand, din cauza exodului cadrelor medicale. continuă pe Hotnews

Criza spitalelor din Romania a ajuns in The Guardian: Cei mai talentati tineri pleaca din tara

Cunoscuta publicatie britanica The Guardian, intr-un amplu material dedicat efectelor migratiei asupra sistemului de sanatate din Romania, descrie criza de pesonal din spitalele din tara noastra. Publicatia noteaza ca de la aderarea la UE, 43. 000 de doctori au parasit Romania si ca eforturile administratiei de la Bucuresti, printre care si dublarea salariilor in sistemul medical, par insuficiente sa schimbe acest trend.

The Guardian: Marea Britanie va avea un al doilea referendum cu ocazia alegerilor UE din 23 mai

Peste numai cinci saptamani, Marea Britanie va avea un referendum pe tema Brexitului. Va fi sub forma alegerilor pentru Parlamentul European, dar, in realitate, el va fi un pre-referendum sau, daca va plac neologismele urate, un preferendum. Asadar, acum obiectivul este simplu: sa inmultim la maximum numarul voturilor pentru partidele care sprijina un referndum de confirmare pe tema Brexitului, potrivit The Guardian, citat de Rador.

The Guardian: Marea Britanie va avea un al doilea referendum cu ocazia alegerilor europene din mai

Peste numai cinci saptamani, Marea Britanie va avea un referendum pe tema Brexitului. Va fi sub forma alegerilor pentru Parlamentul European, dar, in realitate, el va fi un pre-referendum. Asadar, acum obiectivul este simplu: sa inmultim la maximum numarul voturilor pentru partidele care sprijina un referndum de confirmare pe tema Brexitului, potrivit The Guardian, citat de Rador.

The Guardian: O singura mostenire, o singura poveste: nu aceasta e Europa pe care o stim noi

Trecutul continentului nostru este compus din multe povesti diverse. Doar prin examinarea si acceptarea acestui fapt ne vom putea noi asigura viitorul. Text semnat de peste 100 de istorici din intreaga Europa, potrivit Rador care citeaza The Guardian.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )