Libnet.ro
UNICEF

20:30

Un nou dosar pentru Adrian Sarbu si Sorin Rosca Stanescu

România Liberă România Liberă,
Un nou dosar pentru Adrian Sarbu si Sorin Rosca Stanescu

Procurorii vor deschide un nou dosar penal pentru Adrian Sarbu si Sorin Rosca Stanescu. Anchetatorii sustin ca acestia ar fi luat credite cu acte false. continuă pe România Liberă

Dosarul BRD: Adrian Sarbu, Sorin Rosca Stanescu si Elena Udrea, cercetati pentru imprumuturi cu acte false

Sorin Rosca Stanescu, Adrian Sarbu si Elena Udrea sunt cercetati intr-un nou dosar, cel al imprumuturilor luate de la BRD. 28 de persoane sunt cercetate in acest dosar, sustin surse judiciare.

Adrian Sarbu si Sorin Rosca Stanescu, suspecti intr-un dosar privind fraude bancare: Sarbu este urmarit penal si are sechestru pe avere(VIDEO)

10 AdrianSarbu este urmarit penal in acest nou dosar. in plus, s-a pus sechestru pe averea acestuia, informeaza B1 TV. Adrian Sarbu si Sorin Rosca Stanescu sunt suspecti intr-un nou dosar,.

Adrian Sarbu si Sorin Rosca Stanescu, audiati intr-un nou dosar in care sunt acuzati de inselaciune si spalare de bani

Omul de afaceri Adrian Sarbu si fostul senator PNL Sorin Rosca Stanescu au fost adusi vineri la sediul DIICOT. Ei sunt audiati intr-un nou dosar in care sunt acuzati de inselaciune si spalare de bani.

Sorin Rosca Stanescu si Adrian Sirbu, acuzati ca au luat credite de milioane de euro cu acte false. Un credit luat de Elena Udrea, verificat de procurori

Jurnalistul Sorin Rosca Stanescu si omul de afaceri Adrian Sirbu au fost scosi din arest si dus la sediul Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) pentru a fi audiati intr-un nou dosar. Cei doi sunt suspectati ca ar fi luat, in 2008, credite cu acte false de la BRD. Rosca ar fi luat 3 milioane de euro, iar Sirbu, 4 milioane de dolari.

Sorin Rosca Stanescu, aproape de ELIBERAREA conditionata

Judecatoria Sectorului 4 a admis cererea de eliberare conditionala a lui Sorin Rosca Stanescu, in dosarul Rompetrol, in care a fost condamnat la doi ani si patru luni de inchisoare. Decizia poate.

Sorin Rosca Stanescu, eliberat conditionat

Judecatoria Sectorului 4 a decis ca fostul senator Sorin Rosca Stanescu sa fie eliberat conditionat, in dosarul Rompetrol, in care a fost condamnat la doi ani si patru luni de inchisoare, din care a executat sapte luni, hotararea nefiind definitiva, potrivit surselor din presa.

Judecatoria Sectorului 4 a decis ca fostul senator Sorin Rosca Stanescu sa fie eliberat conditionat, in dosarul Rompetrol: Decizia nu este definitiva

Judecatoria Sectorului 4 a decis ca fostul senator Sorin Rosca Stanescu sa fie eliberat conditionat, in dosarul Rompetrol, in care a fost condamnat la doi ani si patru luni de inchisoare, din care a .

Sorin Rosca Stanescu, eliberat conditionat. Decizia nu este definitiva

Judecatoria Sectorului 4 a decis ca fostul senator Sorin Rosca Stanescu sa fie eliberat conditionat, in dosarul Rompetrol, in care a fost condamnat la doi ani si patru luni de inchisoare, din care a executat sapte luni, hotararea nefiind definitiva.

Sorin Rosca Stanescu, eliberat conditionat, dupa sapte luni de inchisoare

Fostul senator Sorin Rosca Stanescu a fost eliberat conditionat, in dosarul Rompetrol, in care a fost condamnat la doi ani si patru luni de inchisoare, din care a executat sapte luni, a decis Judecatoria Sectorului 4. Decizia nu este definitiva.

Surse: Elena Udrea este anchetata intr-un nou dosar pentru creditul de 3 milioane de euro

Elena Udrea ar avea deschis un nou dosar penal, transmite RTV, care citeaza surse judiciare. Noul dosar ar viza modul in care aceasta a obtinut creditul de trei milioane de euro de la BRD pentru a cumpara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )