Libnet.ro
UNICEF

08:45

Un nou focar de infectie cu noul coronavirus, la Racari, judetul Dambovita

Antena3 Antena3,
Un nou focar de infectie cu noul coronavirus, la Racari, judetul Dambovita

Cel mai mare focar de coronavirus din judetul Dambovita este la Racari. Acolo au fost deja infectate nu mai putin de 51 de persoane, 32 dintre ele fiind confirmate la Centrul Rezidential pentru Persoane Varstnice. continuă pe Antena3

Cel mai mare focar de coronavirus din judetul Dambovita este la Racari. Peste 50 de persoane infectate

Cel mai mare focar de coronavirus din judetul Dambovita este la Racari, unde au fost infectate 51 de persoane. in Centrul Rezidential pentru Persoane Varstnice, pana acum, au fost confirmate cu noul virus 32 de persoane.

Rafila: Un nou focar infectie intr-un centru pentru varstnici, in Dambovita

Un numar de 41 de persoane de la Centrul Rezidential pentru Persoane Varstnice din Racari, Dambovita, au fost depistate cu COVID-19, a anuntat, vineri, presedintele Societatii Romane de Microbiologie SRM), Alexandru Rafila, la Marius Tuca Show.

Municipiul Motru tinde sa se transforme intr-un focar de COVID-19. Sase persoane au fost diagnosticate cu noul coronavirus si alte sase sunt internate in spital

Municipiul Motru, din judetul Gprj, tinde sa se transforme intr-un focar, dupa ce sase persoane au fost diagnosticate cu noul coronavirus.

Un oras de la frontiera cu Rusia a devenit un nou focar epidemic in China

Orasul chinez Suifenhe de la frontiera cu Rusia a devenit un nou focar epidemic in China dupa ce 2. 000 de cetateni chinezi au revenit prin acest punct de trecere din Rusia inainte de inchiderea granitelor, pe 7 aprilie.

Spania devine a doua cea mai afectata tara de noul coronavirus dupa SUA

Noul coronavirus a contaminat peste 200. 000 de oameni in Spania, a anuntat luni Ministerul spaniol a.

Spania, a doua cea mai afectata tara de noul coronavirus dupa SUA. Tarile cu cei mai multi morti

Noul coronavirus a contaminat peste 200. 000 de oameni in Spania, a anuntat luni Ministerul spaniol al Sanatatii, relateaza Reuters.

Noul coronavirus, distrus de razele soarelui. Descoperirea facuta de specialisti

Cercetatorii au descoperit ca noul coronavirus este distrus de razele soarelui. Expertii atentioneaza insa ca virusul ar putea rezista si in timpul sezonului cald.

Digi24: Tot ce am aflat despre noul coronavirus, la 5 luni de la aparitia primului caz. Cele 5 mari intrebari care au primit raspuns

Cercetatorii studiaza, de cinci luni, tot ce au putut afla despre noul coronavirus. Iata ce au invatat de la aparitia primului caz de Covid-19.

O primarie a intrat in carantina, dupa ce o angajata a fost infectata cu noul coronavirus

O primarie a intrat in carantina, dupa ce o angajata a fost infectata cu noul coronavirus. Primaria Poiana Campina va fi inchisa pana pe 26 aprilie!.

Numarul cadrelor medicale infectate cu noul coronavirus a trecut de 1.000

Numarul cadrelor medicale infectate cu noul coronavirus este de 1. 031, conform raportarilor primite .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )