Libnet.ro
UNICEF

16:15

Numarul cadrelor medicale infectate cu noul coronavirus a trecut de 1.000

România Liberă România Liberă,
Numarul cadrelor medicale infectate cu noul coronavirus a trecut de 1.000

Numarul cadrelor medicale infectate cu noul coronavirus este de 1. 031, conform raportarilor primite . continuă pe România Liberă

Numarul cadrelor medicale confirmate cu coronavirus a ajuns la 981

Numarul cadrelor medicale confirmate cu noul coronavirus a ajuns la 981, cele mai multe cazuri fiind in judetul Suceava si in Bucuresti.

inca un camin privat de batrani a devenit focar de COVID-19. Cate persoane sunt infectate cu noul coronavirus

Un camin de batrani din judetul Botosani a devenit focar de infectie COVID-19. Aproximativ 20 de persoane, dintre care majoritatea persoane peste 65 de ani au fost confirmate pozitiv la infectia cu noul coronavirus. Autoritatile au demarat o ancheta epidemiologica.

Peste 1.000 de cadre medicale sunt infectate cu coronavirus

Numarul cadrelor medicale infectate cu noul coronavirus este 1031, conform raportarilor primite de INSP din teritoriu. Cele mai multe cazuri sunt la Suceava - 462, urmata de Bucuresti - 149.

Peste o mie de cadre medicale sunt infectate cu SARS-CoV-2, cele mai multe la Suceava si in Bucuresti. Situatia pe judete

Numarul cadrelor medicale infectate cu noul coronavirus este 1031, conform raportarilor primite de Institutul National de Sanatate Publica INSP) din teritoriu, informeaza Grupul pentru Comunicare Strategica.

Peste 1.000 de cadre medicale din Romania, infectate cu noul coronavirus

Situatie grava in Romania, unde peste 1. 000 de cadre medicale au fost infectate cu noul coronavirus.

Doua gorjence infectate cu noul coronavirus. Au fost transferate la spitalul din Targu Carbunesti

Doua noi cazuri de infectare cu COVID-19 aum fost inregistrate la nivelul judetului Gorj. Este vorba de doua paciente din Motru si Rovinari, care au fost transferate la spitalul din orasul Targu Carbunesti, carer a fost desemnat sa se ocupe de tratarea pacientilor cu COVID-19.

Patru cadre medicale de la Spitalul Judetean Alba, testate pozitiv cu noul coronavirus, s-au vindecat

Ppatru cadre medicale ale sectiei de gastroenterologie, din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta SJU) Alba Iulia, depistate pozitiv cu noul coronavirus SARS-CoV-2) la inceputul lunii aprilie, au fost declarate vindecate dupa ce doua teste efectuate consecutiv, in cazul acestora, au iesit negative.

O primarie a intrat in carantina, dupa ce o angajata a fost infectata cu noul coronavirus

O primarie a intrat in carantina, dupa ce o angajata a fost infectata cu noul coronavirus. Primaria Poiana Campina va fi inchisa pana pe 26 aprilie!.

Peste 700 de romani, infectati cu noul coronavirus in afara tarii

732 de cetateni romani sunt infectati cu noul coronavirus in strainatate, din care 422 in Italia.

SUA analizeaza posibilitatea ca noul coronavirus sa fi plecat de la un laborator de virusologie din China

SUA analizeaza posibilitatea ca noul coronavirus sa fi plecat de fapt de la un laborator de virusologie din Wuhan, China, ipoteza de lucru care a fost lansata de mai multe surse din serviciile secrete, noteaza CNN. Si presedintele american Donald Trump a spus miercuri ca aceasta ipoteza este explorata de partea americana.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )