Libnet.ro
UNICEF

07:00

Nou fond de 1,4 miliarde dolari, pentru startup-uri IT, de la un investitor al TransferWise si LinkedIn

Hotnews Hotnews,
 Nou fond de 1,4 miliarde dolari, pentru startup-uri IT, de la un investitor al TransferWise si LinkedIn

Startup-uri de tehnologie globale vor putea obtine finantari de capital de risc printr-un nou fond, de peste 1,4 miliarde de dolari, lansat miercuri de Sapphire Ventures, unul dintre investitorii vechi in unicornul pentru transferuri de bani TransferWise si in platforma online de joburi LinkedIn. continuă pe Hotnews

Ford investeste in SUA peste 1,45 de miliarde de dolari pentru a produce SUV-uri

Ford intentioneaza sa creeze 3. 000 de locuri de munca si sa investeasca peste 1,45 miliarde de dolari la cele doua facilitati de productie din Detroit pentru a produce SUV-uri, vehicule electrice si autonome, transmite Reuters.

Guvernul infiinteaza un nou fond, alimentat din banii confiscati de stat

Guvernul vrea sa infiinteze, incepand cu 1 ianuarie 2020, Fondul National pentru Prevenirea Criminalitatii, care va fi administrat de Agentia Nationala de Administrare a Bunurilor, se arata in proiectul de lege privind unele masuri fiscal-bugetare, asupra caruia Executivul isi va angaja raspunderea. Fondul va fi alimentat din banii confiscati de stat sau din sumele rezultate in urma valorificarii bunurilor confiscate. Banii vor fi alocati anual unor ministere, urmand sa fie folositi pentru educatie juridica, prevenirea criminalitatii si asistenta victimelor.

MARCEL BOLOS: Minimum grad de absorbtie trebuie sa fie 2,193 miliarde euro pentru a evita riscul de decomitere.

Romania va trebui sa absoarba anul viitor minimum 2,19 miliarde de euro pentru a evita riscul de dezangajare, a declarat, astazi, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, la o intalnire cu presa.

Licitatie: un milion de dolari pentru o bata de baseball

Marii sportivi continua sa aduca bani altora si dupa ce mor. Bata folosita de legendarul jucator de baseball Babe Ruth in meciul din 1929 in care a reusit al 500-lea home run a fost vanduta la licitatie pentru 1. 800 de dolari.

1,5 milioane dolari pentru startup-uri, de la 15 tineri angel investors

Fondul european de investitii de capital de risc Atomico distribuie cate 100. 000 de dolari unui numar de 15 tineri angel investors, care vor avea libertatea sa finanteze orice fel de startup vor ei, scrie Sifted. com.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )