Libnet.ro
UNICEF

01:05

NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, VINERI 28 iunie 2019. Cine profita de oportunitati?

B1 B1,
NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, VINERI 28 iunie 2019. Cine profita de oportunitati?

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, VINERI 28 iunie 2019. Incepe ultimul weekend din luna iunie. Ai profitat de oportunitile sezonului cald? Ai iesit la plimbare, ai iubit sub cerul instelat, sub Luna plina? Ai. continuă pe B1

NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, JOI 27 iunie 2019. Mercur intra in Leu. Schimbari bruste in amor

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, JOI 27 iunie 2019. O zi importanta in astrologie. Mercur intra in Leu, iar Soarele aflat in Rac face sextil cu rebelul si imprevizibul Uranus aflat in Taur pana in 2026. Gata cu.

NOU! Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, MIERCURI 26 iunie 2019. Curajul se rasplateste! Vezi cum

Iata horoscop zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, MIERCURI 26 iunie 2019. Luna este si azi in curajosul Berbec, deci nu e zi pentru ezitari. Cine ezita, pierde. Nu te mai gandi, fa ce ai de facut ! Luna est.

HOROSCOP DRAGOSTE 28 IUNIE. Gemenii au parte de romantism in doi, Taurii trebuie sa-si exprime sentimentele

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, VINERI 28 iunie 2019. Incepe ultimul weekend din luna iunie. Ai profitat de oportunitile sezonului cald? Ai iesit la plimbare, ai iubit sub cerul.

HOROSCOP DRAGOSTE 27 IUNIE. Gemenii sunt stresati, Taurii sunt plini de sarm

Iata horoscop zilnic dragoste pentru azi, JOI 27 iunie 2019. O zi importanta in astrologie. Mercur intra in Leu, iar Soarele aflat in Rac face sextil cu rebelul si imprevizibul Uranus.

Curs valutar BNR, vineri, 28 iunie: Ce cotatii sunt azi?

Azi, 28 iunie, Banca Nationala a Romaniei indica un nou curs. Valorile vor fi specificate in jurul orei 13:00, pe site-ul oficial BNR. Ce variatii au monedele azi? Curs valutar BNR: Euro 1 Euro = 4. 7351 Lei marit cu +0. 0127 Lei) Euro a avut, in cursul zilei de ieri, 27 iunie, valoarea de 4. 7224 Lei, .

Prognoza meteo pentru vineri, 28 iunie. Vesti proaste de la meteorologi

Vineri, 28 iunie,valorile termice vor fi in scadere fata de intervalul anterior, astfel ca se vor situa, in general, in jurul celor caracteristice acestei perioade, usor mai scazute in.

Prognoza meteo ANM, vineri, 28 iunie. Temperaturile scad!

Meteorologii de la Administratia Nationala de MeteorologieANM) au emis prognoza pentru ziua de vineri, 28 iunie. Specialistii au anuntat ca valorile termice vor fi in scadere fata de intervalul anterior, asa incat vremea va deveni normala din punct de vedere termic. Prognoza meteo ANM pentru ziua de vineri, 28 iunie Vineri, gradele din termometre incep .

HOROSCOP DRAGOSTE 25 IUNIE. Berbecii trebuie sa fie sinceri cu partenerii, Gemenii sunt tensionati in cuplu

Iata horoscop zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, MARTI 25 iunie 2019. Luna ajunge din nou in prima zodie, Berbec, deci este timpul si pentru noi sa mergem inainte plini de.

HOROSCOP DRAGOSTE 26 IUNIE. Gemenii au tensiuni in relatie, Berbecii trebuie sa comunice

Iata horoscop zilnic dragoste de la ingerii iubirii pentru azi, MIERCURI 26 iunie 2019. Luna este si azi in curajosul Berbec, deci nu e zi pentru ezitari. Cine ezita, pierde. Nu te mai.

HOROSCOP 28 IUNIE. Gemenii cheltuie peste masura, Taurii trebuie sa discute deschis despre optiuni

Iata horoscopul zilei de azi VINERI 28 IUNIE 2019; incepe ultimul weekend din luna iunie, practic o treime din vara s-a dus. Ai profitat in aceasta luna de oportunitatile pe care sezonul cald ni le.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3203 seconds )